Junkies: különleges vendégekkel zárják a negyedszázados jubileumi évet a Barba Negrában szombaton

Junkies: különleges vendégekkel zárják a negyedszázados jubileumi évet a Barba Negrában szombaton

A 25 éves évfordulót ünneplő JUNKIES egész évben a negyedszázados fennállás jegyében járta az országot, és legutóbbi budapesti koncertjükön még a Tabu album 20 éves évfordulójának is szenteltek egy estét, most pedig egy nagyszabású koncerttel zárják az évet a Barba Negrában november 16-án. Az év utolsó fővárosi bulija a nyári Barba Negra Trackes buli ráadáskoncertje, amelyen olyan különleges vendégek is színpadra lépnek a punk rockerekkel, mint Csipa (Hooligans), Juhász Marci (Nomad) és a JUNKIES egyik alapító tagja, Somogyi Csaba, akivel a korai időkből is elő fognak kerülni meglepetés dalok. A koncertre a zenekar tagjai az alábbi videóban invitálták a rajongókat:

 

 

Junkies 25 – ráadás // Budapest // Barba Negra Music Club Facebook esemény:
www.facebook.com/events/2388479794773741/

Az idén megjelent, rövid idő alatt aranylemezzé vált Negyedszázad kockázat és mellékhatás albumon található az újra felvett közönségkedvenc dalok mellett a lemezre felkerül friss dalokból is, amely ezen a koncerten hangzik majd el élőben első alkalommal. Az este vendégei a Voivod dalokat akusztikus verzióban játszó Gravel Shores és egy tavaly alakult, rövid időn belül gyors népszerűséget elérő rock n’ roll formáció, a Tortuga.

A zenekar már javában írja következő nagylemezét, ám terveik szerint, előtte még a jövő év elején stúdióba vonulnak, és felvesznek egy új dalt, amelyhez videoklip is fog készülni, amely januárban kerül majd a rajongóknak bemutatásra.

 

Junkies – Negyedszázad kockázat és mellékhatás
(Hivatalos Youtube lejátszási lista)
www.youtube.com/playlist?list=PLdA51_0SDN1YWpZ55U0U-hdrZ3ZG5jtbK

Junkies – Negyedszázad kockázat és mellékhatás online felületeken:
songwhip.com/album/junkies/negyedszazad-kockazat-es-mellekhatas

 A Junkies Facebook oldala:
www.facebook.com/Junkiesmusic/

 

A kiadó Facebook oldala:
www.facebook.com/HammerMusicHungary/