Ákos Idősziget Koncert – Dupla Aréna DVD megjelenés Sajtótájékoztató fotók – 2020.09.28. Budapest, Akvárium Klub

Ákos Idősziget Koncert – Dupla Aréna DVD megjelenés Sajtótájékoztató fotók – 2020.09.28. Budapest, Akvárium Klub

Ákos Idősziget Koncert – Dupla Aréna DVD megjelenés  Sajtótájékoztató fotók – 2020.09.28. Akvárium Klub

Credit: Hetessy-Németh Tünde

További fotókért kattints ide!

 

Ákos idei terveit keresztülhúzta a járvány, elmaradt az országjáró turné, vele húsz nagyszabású előadás, és sajnálatosan az évzáró nagykoncertjét is egy évvel el kellett halasztania.
A koncert új dátuma: 2021. december 11.  – A korábban idén december 12-ére tervezett Aréna-koncert jegyei harminc napon belül visszaválthatóak vagy érvényesek 2021. december 11-re-jegyezte meg – Ákos.

Viszont ebben az időszakban sikerült elkészíteni a tavalyi dupla Aréna koncertfilmjét, amely szeptember 28-án ma került a boltok polcaira.

Ákos és zenekara tavaly ismét mozgalmas évet zárt: 2019 decemberében sorozatban ötödik alkalommal adott DUPLA koncertet hazánk legnagyobb koncerttermében, a Papp László Budapest Sportarénában. Ez egyben lemezbemutató esemény is volt: a 2019 őszén megjelent IDŐSZIGET album dalait itt hallhatta először élőben a nagyközönség. Az eseményt impozáns koncertfilm örökíti meg amely dupla DVD-n jelenik meg. A koncertalbum a két egymást követő előadás összes dalát tartalmazza három hangnormával. (sztereó, DD5.1 és DTS) feliratokkal és rengeteg extrákkal.

– A 2019-es turné során 150 ezer érdeklődőnek zenéltünk, a koncertek közötti szünetekben pedig az IDŐSZIGET album dalait rögzítettük a stúdiómban. A kiadvány október 2-án látott napvilágot, és rögtön platinalemez lett. Olyan slágerek szerepelnek rajta mint a klipes HAZATALÁL, a koncert kedvenc NEM KELL MÁS VIGASZ vagy a FELEMEL című dal, amelyből készült klip túl van a 3 millió megtekintésen a Youtube csatornákon. Az ELHISZEM zenéjét Anna lányom jegyzi, vele óriási élmény volt együtt énekelni néhány dal erejéig a dupla nagykoncerten – nyilatkozta Ákos.

 

 

Kapcsolódó tartalmak:

ÁKOS új koncert DVD-je már a boltokban – Aréna koncertjét viszont jövőre halasztja

Ákos HAZATALÁL EP Premier Est – koncertfotók 2018.09.27. Budapest, Akvárium Klub