AWS – A dobos betegsége miatt ELMARAD a “Míg csillaggá nem lesz az életed” emlékkoncertjük!

AWS – A dobos betegsége miatt ELMARAD a “Míg csillaggá nem lesz az életed” emlékkoncertjük!

Az AWS zenekar a saját Facebook oldalán, egy videó kíséretében közölte a rajongókkal a szomorú hírt, hogy a 2021.09.05-ére a Budapest Parkban meghirdetett Silkósi Örs emlékére tervezett “Míg csillaggá nem lesz az életed” koncertjük, dobosuk hirtelen rosszulléte miatt elmarad. Az emlékkoncert új dátuma: 2021.09.26.

 

“Sziasztok Kedves Emberek,

Sajnos rossz hírrel kell jelentkeznünk. Tegnapi főpróbánk végére Roni rosszul kezdte érezni magát, estére már be is lázasodott. Ma reggel 2 gyorsteszt és egy pcr teszt sajnos azt igazolta, hogy elkapta a covid vírust. Most azt a nagyon nehéz döntést kellett meghoznunk, hogy mindenki egészsége érdekében elhalasztjuk a koncertet.
Mindannyiunk számára borzalmasan nehéz most ezzel megbirkózni, hiszen az utóbbi időszakban csak erre készültünk, hogy minden összeálljon, hogy méltóképpen meg tudjunk emlékezni Örsről. Tudjuk, Ti is nagyon készültetek erre a koncertre, és sok mindent meg kellett oldanotok, hogy ott lehessetek.
Roni pihen és mi is tesztelünk, elvonulunk, hogy szeptember 26-án már mindenképpen együtt lehessünk veletek. Reméljük mindannyian meg tudjátok oldani, hogy aznap találkozhassunk!
A Budapest Park minden jegyvásárlót értesít holnap délig a belépőkkel kapcsolatos lehetőségekről. Ha addig esetleg nem érkezik meg a leveletek, a park@budapestpark.hu címen adnak tájékoztatást.
ÚJ DÁTUM: 2021.09.26
Vigyázzatok egymásra és magatokra! “