Barba Negra közleménye – 500 fő alatti koncertek sem lesznek november 13-ig!

Barba Negra közleménye – 500 fő alatti koncertek sem lesznek november 13-ig!
Tegnap jelentette be Budapest egyik legkedveltebb szórakozó helye a Barba Negra, hogy a koronavírus- járvány második hulláma miatt, november 13-ig nem tartják meg a már meghirdetett koncerteket sem. Az erre az időszakra lekötött koncerteket más időpontra helyezik át.
“Kedves Barátaink!
Sajnos azt tapasztaljuk a mai világban, a vírussal kapcsolatos hírek teljesen összezavarják az embereket, és egyre erősebb a bizonytalanság érzete. Ez a helyzet nagyban befolyásolja a zenei piacot mind működés, mind pedig tervezhetőség tekintetében: zenészekre és stábokra, szervezőkre, szolgáltatókra, fesztiválokra, klubokra, a dolgozókra és a jegyvásárlókra nagyban kihat a jelenlegi egészségügyi helyzet és korlátozások. Bizonytalanság érezhető az embereken, ami a megszokott szórakozási szokásokat és a közösségben tartózkodást érinti.
A Barba Negra egyeztetett az októberi, és egészen november 13-ig tervezett programok zenekaraival, fellépőivel. Optimistán gondolkodva, egyetértésben arra jutottunk, hogy egy ilyen bizonytalan és tervezhetetlen időszakból át kell helyezni a programokat, egy reményeink szerint biztonságosabb, nyugodtabb időszakra, ahol mindenki stabilabb lesz lelkileg és nem lesz a bizonytalanság ennyire jelen.
❗️Kérünk, hogy a koncertek változásait kísérd figyelemmel az eventekben és kövesd oldalunkat a tájékoztatásainkért! Minden esetben a jegyek érvényességéről, a visszaváltás lehetőségéről, menetéről az adott program eseményében adunk tájékoztatást.” – Barba Negra