ÚJ DÁTUM! – Brass Against koncert – 2020. DECEMBER 09. Dürer Kert

ÚJ DÁTUM! – Brass Against koncert – 2020. DECEMBER 09. Dürer Kert

Az eredetileg április 16-ra hirdetett koncert új dátuma, amely a koronavírus helyzet miatt került halasztásra. A korábban megvásárolt jegyek az új időpontra automatikusan érvényesek.

 

Újra Budapesten Amerika egyik legkarakteresebb feldolgozáscsapata, a  modern metal, alternatív rock és hip hop számokat rézfúvósokkal támogatott energiabombává alakító Brass Against!

 

A kilenc tagot számláló formáció 2020. december 09-én tér majd vissza a fővárosba, ezúttal Sophia Urista énekesnővel az élén, akinek markáns kiállása és elképesztően erős hangja tökéletes esszenciája a zenekar szellemiségének és eltökéltségének. A koncert, és a friss Európa turné apropója pedig a Brass Against november 15-én megjelenő, szimplán a ’II’ címet viselő albuma, amelyről a Tool: “Forty Six & 2” átirata már klipet is kapott:

 

 

A New York-i formáció neve ugyan egyértelmű, és szándékos utalás a Rage Against The Machine-re és az általuk képviselt attitűdre, de a Brass Against mára már jóval több, mint egy RATM tribute banda. A zenekar az említett csapat munkásságának zenei újraértelmezése mellett bátran válogat olyan bandák és előadók számaiból is, mint a Tool, a Pantera, a Led Zeppelin, az Audioslave, a Run the Jewels vagy épp Kendrick Lamar. Mindehhez az abroncsot, és az egyedi pluszt a Brass Aganst elképesztően energikus előadásmódja adja, valamennyi szám feszesen, telten és borzasztó energiával szólal meg a hangszereiken át.

 

elővétel, 1. kör: 5990 Ft

elővétel, 2. kör: 6990 Ft

  • Jegyelővétel (2019. november 15-én 09:00-tól)

Online: https://www.ticketportal.hu/event/BRASS-AGAINST-USA

Személyesen: https://www.ticketportal.hu/SellingPlaces

Brass Against: 

https://brassagainst.com

https://www.facebook.com/brassagainst/

https://www.youtube.com/channel/UClJMqrWQJ8OYWJ4ZdfqZdeQ