Bruce Dickinson One Show – 2019. NOVEMBER 02. Budapest Kongresszusi Központ

Bruce Dickinson One Show – 2019. NOVEMBER 02. Budapest Kongresszusi Központ

AZ IRON MAIDEN ÉNEKESÉNEK ONE-MAN SHOW-JA NOVEMBERBEN A BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN!

 

MIRE VALÓ EZ A GOMB? 
EGY ESTE BRUCE DICKINSONNAL

 

A Live Nation bemutatja az IRON MAIDEN énekesének, BRUCE DICKINSONNAK különleges, egyszemélyes előadását Budapesten, 2019. november 2-án.

Bruce Dickinson a világ egyik legismertebb és legsokoldalúbb előadója. Amellett, hogy az elmúlt évtizedekben a heavy metal rajongói az Iron Maiden élén bemutatott extravagáns előadásairól ismerhették meg őt, Bruce Dickinson a színpadon kívül is rendkívüli életet élt és él.

2017-ben kiadott – Magyarországon tavaly megjelelent – Mire való ez a gomb? című, világszerte best-sellerré vált önéletrajzának megjelenése után Bruce Dickinson, könyvét promótálandó, elvállalt néhány felolvasóestet, mely eseményeken a közönség előzetesen feltett kérdéseit is megválaszolta. A Mire való ez a gomb? – egy este Bruce Dickinsonnal elnevezésű esemény azóta kész egyszemélyes műsorrá vált, ami inkább emlékeztet egy stand up komikus előadására, mint átlag felolvasóestre. A több mint két órás műsort Bruce mára a világ számos országában bemutatta, és one-man show-ját mind a közönség, mind a kritikusok kitörő lelkesedéssel fogadták – többek közt a világ legnagyobb művészeti fesztiválján, az Edinburgh Festival Fringe-en is.

A műsor két részből áll: az elsőben Bruce humoros, olykor szatirikus hangvételben mesél hajmeresztő kalandokban sem szűkölködő életútjáról. A történeteket fotókkal is illusztrálja, és természetesen nem a könyvet “mondja fel”, azaz számos olyan sztori is előkerül, ami az önéletrajzába már nem fért bele, avagy egyenesen ki kellett hagyni, mert már túl rázós lett volna beletenni…
Az este második részében Bruce a közönség – általában vicces, kíváncsiskodó, őszintén érdeklődő vagy egészen agyament – kérdéseire válaszol, természetesen a rá jellemző módon: spontán, szellemesen és olyan szórakoztató módon, hogy azt még véletlenül sem lenne érdemes kihagyni.

Egy egészen különleges estének lehetnek tehát tanúi azok, akik megnézik a világ egyik legnagyobb ikonjának és legérdekfeszítőbb személyiségének egyszemélyes előadását – egy Iron Maiden koncerthez képest mindenképpen intim közegben. Bruce Dickinson budapesti one-man show-ja különleges élményt fog nyújtani rajongóinak és pusztán csak tisztelőinek egyaránt.

 

 

”Volt, hogy nevettünk, volt, hogy tapsviharban törtünk ki, és volt, hogy egy lusta őszi légy zümmögését is hallani lehetett, akkora csönd volt, mert Bruce Dickinson minden szaván csüngtünk. A történetmesélés mestere. Érthetően, lendületesen, szellemesen, sőt, helyenként fergetegesen adja elő a mondandóját.” – Heavymag, Sydney, Ausztrália

“A tehetséges Mr. Dickinson a tökéletes stand up komikus. Olyan, mintha egész életében mást sem csinált volna.” – Tages-Anzeiger, Svájc.

“Bruce bőven több mint két órán át adja elő lenyűgöző történeteit, lenyűgöző módon.” – Lords of Metal, Hollandia
“Hihetelen frontember, kiváló showman, és amit még nem tudtunk: fantasztikus előadóművész is; rendkívül szellemes!” – Red HardnHeavy, Spanyolország

Jegyek már kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.
Az előadás angol nyelven zajlik!

 

További info:
https://ironmaiden.com/news
www.livenation.hu
www.funcode.hu

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/997528913925272/?notif_t=event_calendar_create&notif_id=1559289777185405