Cabrio stílusban nyitja meg teraszait a balatonfüredi SunCity!

Cabrio stílusban nyitja meg teraszait a balatonfüredi SunCity!

Június 6-án nyitja meg ingyenesen teraszait a Balatonfüred legnagyobb szórakozóhely komplexuma, a SunCity. Balatoni naplementével, koktélokkal, ínycsiklandó falatokkal és két sztár dj-vel, Yaminával és Metzker Vikivel indul a nyár!

 

Megnyitja kapuit a balatonfüredi SunCity. A több egységből álló szórakozóhely mediterrán teraszaival és igényes bárokkal várja mindazokat a kikapcsolódni vágyókat, akik kiéheztek már a zene, a társaság és a streetfood szentháromságára.

A SunCity csapata mindent elkövetett, hogy a szabályozásoknak megfelelően maximalizálja az élményeket. Június 6-án a látogatókat stílusos utcabár, streetfood, italakciók, közös balatoni naplemente nézés és sztár dj-k várják. Yamina és Metzeker Viki szettje már a nyári napsütés erejével fogja mindenkiből kisöpörni a borús gondolatokat.

A korlátozások feloldásáig kizárólag csak a SunCity kültéri helyszíneit nyitják meg Cabrio stílusban. Szombatonként a komplexum legnagyobb klubja, a Lipstick teraszán a teljes hazai élvonal is fellép. Metzker Viki és Yamina mellett még Willcox, Nigel Stately, Szecsei, Zareh Kan… és még sokan mások. Ezeken felül a nyitott Moloko Klub területén folytatódik az I Love Retro sorozat is.

A tervek szerint júliustól újra beindul a pénteki program is ” I Know The DJ” néven, mely a bulizók szupererejére céloz; a mondatra, amely minden kaput megnyit. A legmenőbb arcokkal és a legjobb csajokkal, a szombatihoz képest pedig kötetlenebb zenékkel Dr BRS, Revolution valamint Rusty mixelésében várnak minden zeneszerető vendéget.

Augusztus 15-e után három nagyszínpados programot terveznek: augusztus 16-án World Is Mine XXL, 19-én az idén 10 éves jubileumát ünneplő RetroStars X, augusztus 22-én pedig Majka & Curtis koncert.

„A Cabrio nevet azért találtuk ki, hogy már ezzel is jelezzük vendégeinknek, hogy a nyitás ezúttal csak a teraszokra vonatkozik. Minden kedves vendégünk figyelmét szeretnénk előzetesen felhívni, hogy a Facebook eseményben található aktualizált házirendünket olvassák el, és tartsák be. Nálunk is vigyázzatok egymásra!” – fogalmaznak a szervezők.

A komplexum üzemeltetői nemrégiben helyreigazító közleményben reagáltak egy online gazdasági magazinban megjelent cikkre. „Az írásban – melyre már kaptunk helyreigazítást a magazintól – a SunCity-t tévesen összemosták a görög faluként emlegetett elhanyagolt területtel. Akik már buliztak nálunk, tudják, hogy a szórakoztató parkban minden évben 2 igényes klubbal, 5 bárral, egy nagyszínpaddal és hazánk legnagyobb sztár előadóival fogadjuk a kikapcsolódni vágyókat minőségi környezetben. Az összes egység nyitva tartásakor gyakorlatilag mini fesztiválként működünk, kora estétől egészen hajnalig szól majd zene, az összes bár terasza nyitva van, foodtruck-okkal, és a nagyszínpad zárása után minden klubban különböző zenei stílusú afterparty-val. Az idei évben még határozottabban külön választottuk a SunCity-t a társasház használaton kívüli részeitől.”

 

 

SunCity – Cabrio Opening

Free Entry✔️ Naplemente✔️ Hideg italok✔️ Streetfood✔️ Zene✔️ Tánc❌

2020. június 6., szombat 20:00-03:00-ig

Esemény: https://www.facebook.com/events/547543429470591/

SunCity  Balatonfüred  Fürdő utca 35.  Infoline: +36 70 361 9378  | Asztalfoglalás: +36 20 228 7767

www.suncity-balaton.hu