Chuck Billy a Testament énekese és néhány stábtag is koronavírussal fertőzött

Chuck Billy a Testament énekese és néhány stábtag is koronavírussal fertőzött

Nemrég a Testament, a Death Angel és az Exodus zenekarok az elsők között voltak, akik törölték az olaszországi koncertjüket a koronavírus-veszély miatt. Most úgy néz ki mégsem tudták kivédeni a thrasherek a koronavírust, ugyanis  nemrég a Testament a facebook oldalán közölte a rajongókkal a rossz hírt, hogy az énekesük, Chuck Billy,  felesége Tiffany és még páran a Testament-stábtagjai közül koronavírussal fertőződtek meg. Az európai-körútról hazatérve kezdték el rosszul érezni magukat, ezért elvégeztették magukon a koronaszűrő-tesztet, ami pozitív eredményt mutatott.

“Ahogy sokan már tudjátok, miután a múlt héten hazaértünk az európai Bay Strikes Back turnéról, a csapatból néhányan nem érezték jól magukat és az orvosainkkal együtt úgy döntöttünk, hogy teszteltetjük magunkat. Tegnap reggelre derült ki, hogy Chuck Billy és Tiffany (Chuck felesége) teszteredményei pozitívak lettek, akárcsak a stábunk néhány tagjának tesztjei.

Szeretnénk mindenkivel tudatni, aki támogat minket és aggódik miattunk, hogy azt tesszük, ami szükséges, ami biztonságos, és mindannyian karanténba vonultunk már a hazaérkezés után, még a tesztelések előtt. Természetesen aggódunk a családjaink, a barátaink, a stábunk, a zenésztársaink és a rajongók miatt. A többi Bay Area csapatnak is szóltunk, hogy maradjanak karanténban, biztonságban, de ők maguk is proaktívak a saját táboraikban. Ha úgy érzik, ők is jelzik majd, hogy mi a helyzet náluk.

Jelenleg arra összpontosítunk, hogy biztonságban maradjunk, karanténban, pihenünk, igyekszünk újra egészségesek lenni, és természetesen jókívánságokat, imákat és pozitív energiákat küldünk a beteg barátainknak. Ugyancsak jókívánságokat küldünk a rajongóknak és a támogatóknak ezekben a válságos időkben. Megteszünk minden szükséges lépést, hogy itthon biztonságban legyünk és erre kérünk minden barátot és rajongót, hogy vigyázzatok egymásra, maradjatok egészségesek, hogy aztán a nem túl távoli jövőben tovább zúzhassunk a thrashre!” – Testament. “