Darus Gyereknap Budaörsön május 28-án!

Darus Gyereknap Budaörsön május 28-án!

Különleges gyereknapi programmal várják a szervezők az érdeklődő családokat május 28-án. Az országban egyedülálló rendezvényen a gyerekek kipróbálhatják magukat igazi darukezelőként, szakképzett személyzet segítségével irányíthatnak valódi munkagépeket. A gépek mellett olyan egyéb programok várhatóak, melyeket minden 2-6 éves gyerek szeret: ugrálóvárak, arcfestés, kézműves sarok, játékmunkagépes játszóház, óriási építőkockák és egyéb játékok.

 

 

A nem mindennapi rendezvényt a szülői igények hívták életre, hiszen kisgyerekes szülőként ki ne találkozott volna a helyzettel, amikor a városban zajló építkezés kerítése mellett kell órákat ácsorogni, mert csemeténk ámulattal szemléli a szorgoskodó munkagépeket. Erre a helyzetre hoz megoldást a Darus Gyereknap, ahol nem csak nézni, hanem működtetni is lehet az óriási gépeket. A korábbi évek tapasztalatai alapján a gyerekek csodás élményekkel gazdagodnak egy-egy ilyen alkalom után. A rendezvény kifejezetten a kisgyerekek igényeihez igazodik, háromórás idősávokra lehet belépőjegyet venni, és pelenkázáshoz van baba-mama szoba. De nem csak a gyerekek, hanem műszaki beállítottságú szüleik is részesülhetnek izgalmas élményekben, az akna túra során ugyanis a szerelőakna felett álló autódaru futóművét lehet átböngészni, amelyet jellemzően az apukák különös izgalommal fogadnak. Különlegesség még a Magyarországon ritkán látható lánctalpas pókdaru, amelyet a szerkezet tetején elhelyezkedő ülésből tudnak navigálni a gyerekek. A kalandvágyóbbak felülhetnek az úthengerre is, amellyel a kialakított pályán pet palackokat lehet kilapítani.

A gyereknapi programnak a Koós-Wéber Kft. telephelye szolgál helyszínéül Budaörsön, amelyet tömegközlekedéssel is könnyen meg lehet közelíteni.

Jegyek kizárólag online, a rendezvény honlapján kaphatóak: www.darusgyereknap.hu A helyszínen jegyárusítás nincs.

Darus Gyereknap

2022. május 28. 09:00-18:00

2040 Budaörs, Kinizsi u. 44.