Female Metal Voices Tour 2019 – Leaves’ Eyes, Sirenia, Forever Still, Lost in Grey, Asphodelia koncertek – 2019. DECEMBER 08. Dürer Kert

Female Metal Voices Tour 2019 – Leaves’ Eyes, Sirenia, Forever Still, Lost in Grey, Asphodelia koncertek – 2019. DECEMBER 08. Dürer Kert

Leaves’ Eyes, Sirenia: 5 női-frontos zenekar fogott össze európai turnéjukon, koncert a Dürer kertben

 

Leaves’ EyesSireniaForever StillLost in GreyAsphodelia – Ismét a hölgyeké lesz a főszerep a Dürer Kertben idén december 8-án, Magyarországra is érkezik a Female Metal Voices Tour, melyen 5 női frontemberes zenekar osztozik a színpadon, ráadásul hozzájuk további hazai fellépők is csatlakoznak, kilétükről már lehet szavazni a koncert facebookos eseményében.

Female Metal Voices Tour 2019 ▲ Dürer Kert Facebook esemény:
(Leaves’ Eyes, Sirenia, Forever Still, Lost in Grey, Asphodelia)
www.facebook.com/events/381533916114296/

 

 

LEAVES’ EYES ősszel újabb európai turnéra indul, 2018-as Sign Of The Dragonhead nagylemezükkel tavaly októberben már adtak egy fantasztikus koncertet a Kamelot társaságában nálunk, egyúttal bemutatták a hazai közönségnek a Liv Kristine helyére érkezett Elina Siirala énekesnőt is. A zenekar folyamatosan úton van, és ráadásra szerencsére nem sokat kellett várni, hiszen budapesti dátuma van a 2019-es turnénak is.

A soknemzetiségű zenekar már 5 kontinenst bejárt, több, mint 50 országban lépett fel, és lenyűgöző előadásaik mindig lélegzetelállító viking-tematikájú színpadi látvánnyal hagytak nyomot a közönségben. A Leaves’ Eyes ráadásul új zenével is készül, a Night of the Ravens kislemezes dal augusztusban jelent meg, és mire a turné kezdetét veszi november 22-én, kapható lesz egy új EP kiadvány is.

 

Leaves’ Eyes – Across The Sea (Official Video)

 

2001 óta többször előkelő helyen mutatkoztak meg az eladási listákon, és vidám hangulatú, teltházas koncertek emlékét hagyták maguk után számtalan turnén – a SIRENIA mára a női frontos szimfonikus/gótikus metal stílus egyik meghatározó zenekarává vált. A közönség ezúttal is klasszikussá érett szimfonikus metal mesterműveket hallhat a szinpadon az Arcane Astral Aeons című legfrissebb korong dalai mellett.

 

Sirenia – Into The Night (Official Video)

 

LOST IN GREY is új név a színtéren, de erőteljes, hamisíthatatlan finn hangzásvilággal, betonbiztos melodic death metal alapokkal érkezik zenéjük, melyben tehetségesen kevernek rengeteg különböző elemet a szimfonikustól a folk metalig – mindezt két énekesnővel! A The Waste Land című korong mindenképp megéri, hogy végighallgassuk!

 

Lost in Grey -The Waste Land (Official Video)

Az ASPHODELIA az olasz szimfonikus/dallamos metal emelkedő csillaga, természetes tehát, hogy ennek a turnénak is részesei lehetnek, mellyel rengeteg új fül számára lehet ismerős a zenéjük. Addig is érdemes ismerkedni túlvilági témákat megzenésítő legutóbbi, Welcome Apocalypse című lemezükkel.

 

Asphodelia – Cassandra (Official Video)

A Hammer Concerts bemutatja:
FEMALE METAL VOICES TOUR 2019
LEAVES’ EYES
SIRENIA
FOREVER STILL
LOST IN GREY
ASPHODELIA
+ további hazai frontlányos bandák!

2019.12.08.
DÜRER KERT

JEGYEK:
4999 Ft  Early Bird – 2019.09.30-ig (kizárólag Rock1 online)
5999 Ft  Elővételben
6999 Ft  A koncert napján és a helyszínen

ONLINE JEGY:
jegy.rock1.hu/female-mvt-durerkert_20191208

Hammer Concerts Facebook oldal:
www.facebook.com/hammerconcerts/

Hammer Concerts Instagram oldal:
www.instagram.com/hammerconcertshungary