HitRock: Csili Live! – Új koncertalbummal és zenés riportfilmmel indítja az őszt a patinás rockzenekar

HitRock: Csili Live! – Új koncertalbummal és zenés riportfilmmel indítja az őszt a patinás rockzenekar

Szeptember 12-én érkezik a HitRock együttes új koncertalbuma, melyet tavaly rögzítettek a Csili Művelődési Központban, a kényszerű leállások időszakában, egy online streaming koncert alkalmával. Az egyszerűen csak „Csili Live!” címet viselő CD vegyesen tartalmaz régi klasszikusokat és frissebb kompozíciókat a dél-pesti gyökerű rockcsapat jelenlegi felállásának tolmácsolásában.

 

 

HitRock: Csillag (Csili Művelődés Központ 2021)

 

Mr. Basary ének, Füchsel Tibor Füxi billentyűk, Mátyási Roland Roli gitár, Pozsonyi Tibor Finki dob, Vajda Tibor Tibi basszusgitáros alkotta formáció a pandémia és lezárások sújtotta időszak további részében sem tétlenkedett, hiszen az online koncert felvétele és utómunkái mellett egy nagyszabású riportfilm is készült. A Moon Media és a HitRock stáb közös produkciójában megvalósult, és a H-Music gondozásában megjelenő „A vén csavargók” című alkotás a zenekar történetére, illetve a sztorikban érintett művészek pályakezdésének körülményeire fókuszál, a főbb pontokon a volt és jelenlegi zenekari tagok bő fél évszázados pályafutását is érintve.

 

 

A zenés riportfilm háromórás DVD változata bőséges zenemenüt is kínál, hiszen „A vén csavargók” a megszólalók visszaemlékezésein túl, több mint kétórányi, javarészt korábban még nem publikált koncertfelvételt, illetve néhány ritka videóklipet és zenés bejátszót is tartalmaz. A korszakokra bontott zenés blokkokban így többek közt láthatjuk-hallhatjuk a korábbi felállások olyan népszerű, emblematikus alakjait, mint például néhai Tihanyi Gábor Tánci gitárost, a már szintén az „égi zenekarban” nyomuló Tóháty László Puttony énekest; valamint a jelenleg egyéb produkciókban pengető Berkes Károly Charlie basszusgitárost, Birta László Laci szólógitárost, Gönci Apuka György basszusgitáros-gitáros-énekest, Somogyi Remig Remi szólógitárost vagy Talabér László Lacika basszusgitárost is.

HitRock – Rock nemzedék (official music video)
www.youtube.com/watch?v=DG14fkYPB3c

„A vén csavargók” filmben látható-hallható dalritkaságok online is meghallgathatók, a zenés film hivatalos soundtrack albumán, mely már az összes online zeneáruházban és streaming-szolgáltatónál megtalálható.

 

HitRock: Kamion szerelem / Kamionos himnusz (alternatív verzió 2004)

 

A HitRock riportfilm ősbemutatójára, valamint „A vén csavargók” produkcióhoz kapcsolódó pódiumbeszélgetésre, dedikálásra, lemezborító- és plakátkiállításra 2022. szeptember 9-én, péntek este 18 órakor kerül sor, a pestszenterzsébeti Csili Alsóállomás klubban (1201 Budapest, Nagy Győry István utca 4-6.), mely a 2022-es Csili Feszt keretében kerül megrendezésre.

Majd 20 órától az élő zenéé lesz a főszerep, hiszen a filmes programot a „Csili Live!” album lemezbemutató koncertje követi, szintén a Csili Alsóállomás színpadán. Szintén a Csili Feszt részeként, melynek az összes programjára érvényes belépőjegye, jelképes összegért, 500.- forintért váltható a Csili jegypénztárában, illetve online, elővételben is.

HitRock “Csili Live!” lemezbemutató koncert + “A vén csavargók” filmpremier és dedikálás
www.facebook.com/events/5401045659941753

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Csili dolgozói és a HitRock együttes tagjai!
H-Music online:
H-Music Webshop
H-Music Facebook
H-Music YouTube
H-Music Instagram