JÖN! ARCH ENEMY, IN FLAMES és SOILWORK október 23-án a BARBA NEGRÁBAN!

JÖN! ARCH ENEMY, IN FLAMES és SOILWORK október 23-án a BARBA NEGRÁBAN!
Készüljetek, ugyanis Svédország három kiemelkedő bandája állt össze, hogy egy közös turnéval szántsa végig Európát. Az In Flames és az Arch Enemy co-headliner körút különleges vendége a Soilwork lesz, a budapesti állomásra pedig október 23-án kerül sor a Barba Negrában.
A The Rising From The North Tour a svéd metal ünnepe. Az In Flames, az Arch Enemy és a Soilwork a műfaj múltját, jelenét és jövőjét hivatott reprezentálni. A rajongók egy teljesen magával ragadó, a hagyományos értelemben vett koncerten túlmutató élményre számíthatnak.
Anders Fridén – IN FLAMES: nem is lehetnénk izgatottabbak ebben a pillanatban. Ez a turné nagyon különleges, hiszen hosszú idő telt el, de végre újra együtt állhatunk a színpadon barátainkkal, az ARCH ENEMY és a SOILWORK társaságában. Felejthetetlen estéket ígérünk nektek. Ez egyfajta „Sweden’s finest” válogatás – a turné, amit egyszerűen nem hagyhatsz ki!
IN FLAMES – Meet Your Maker (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Michael Amott – ARCH ENEMY: micsoda extravagáns svéd metal őrület jön szerte Európában 2024-ben! AZ Arch Enemy egészen korai időszakára nyúlik vissza a közös történetünk, a közös élmények az In Flames és a Soilwork zenekarokkal. Szóval most iszonyatosan izgatottak vagyunk, hogy svéd bajtársainkkal együtt csinálhatjuk végig ezt a különleges turnét. Hajrá!
ARCH ENEMY – The Watcher (OFFICIAL VIDEO)

Björn Strid – SOILWORK: az elmúlt évtized legnagyszerűbb line-upjáról végre lehull a lepel. A szuper izgatottság mellett abban is biztosak vagyunk, hogy ez az a turné, amire nagyon sokan vártak már. Készüljetek fel a legendás dallamos svéd metal támadásra!
SOILWORK – Övergivenheten (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
https://www.youtube.com/watch?v=8lnviIWjliE
H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA és a Cobra Agency bemutatja:
Rising From The North Tour
In Flames & Arch Enemy headliner turné
Vendég: Soilwork
2024.10.23.
Barba Negra Red Stage
Kapunyitás: 18:00
A jegyértékesítés november 24-én 10 órakor indul!
Event:
https://www.facebook.com/events/1005620650498701
#inflames #archenemy #soilwork #swedishmetal #melodicmetal #hmusichungary #barbanegrabudapest
Zenekarok:
https://www.facebook.com/archenemyofficial
https://www.facebook.com/inflames
https://www.facebook.com/soilwork
Kapcsolódó tartalom:
http://koncertmagazin.hu/events/rising-from-the-north-tour-in-flames-arch-enemy-headliner-turne-vendeg-soilwork-2024-oktober-23-budapest-barba-negra-red-stage/