Jövő hét kedden érkezik a Korn a Budapest Arénába!

Jövő hét kedden érkezik a Korn a Budapest Arénába!

Már két éve várunk a Korn magyarországi fellépésére és a kétszeri halasztás után végre jövő hét kedden élőben is hallhatjuk őket a Papp László Arénában!

 

Utoljára 2014-ben láthattuk hazánkban a zenekart. A 2020. június 9-re tervezett koncertet sajnos kétszer is el kellett halasztani, így az akkori vendég, a Gojira nélkül érkeznek a Papp László Arénába, ahol az előzenekar a kanadai Deadly Apples lesz. A Papp László Budapest Sportarénában a februárban megjelent új “Requiem’”című albumukba is belehallgathatunk majd élőben.

 

 

Jonathan Davis énekes, James “Munky” Shaffer és Brian “Head” Welch gitárosok, Reginald “Fieldy” Arvizu basszusgitáros és Ray Luzier dobos továbbra is az alternatív rock és a metál műfaj határait feszegetik, miközben továbbra is rajongók hadaira, és művészek generációira vannak hatással szerte a világon.

A KORN túllépte már az elismerések és platina státuszok szintjét. Ők „valódi mozgalom, olyan módon, ahogy a többi zenekar jelenleg nem képes” – állítja a The Ringer magazin. Egy új archetípust és radikális innovációt képviselnek, a műfajokon átlépési képességük miatt a határok irrelevánssá váltak.

 

 

Jegyek: https://tickets.funcode.hu/event/korn-2020

 

Kapcsolódó tartalom:

Új Dátum! Korn koncert 2022. június 21. Budapest, Papp László Budapest Sportaréna