Kabir Bedi Budapesten járt és névlegesen örökbefogadott egy tigrist a Fővárosi Állatkertben

Kabir Bedi Budapesten járt és névlegesen örökbefogadott egy tigrist a Fővárosi Állatkertben

Kabir Bedi Budapesten járt és névlegesen örökbefogadott egy tigrist a Fővárosi Állatkertben

(2019.02.15. Fővárosi Állatkert)

 

A 73 éves Kabir Bedi (Sandokan) indiai színész 35 év után újra hazánkba látogatott.

 

Szombaton a Guido & Maurizio De Angelis (az olasz zeneszerző testvérpár nevéhez fűződik a Maláji tigris zenéje is) filmzenei koncert sztárvendége lesz az Arénában.

A koncert előtti napon, pénteken a Fővárosi Állat- és Növénykertben járt a világsztár, Persányi Miklós, az (állatkert igazgatója) és Végvári Ádám (Neoton Família) társaságában névlegesen örökbe fogadott egy tigrist, (Norbit) és találkozott rajongóival.

 

 

 

 

“Amikor a filmek készültek Indiában, sajnos akkor még sportnak számított a tigrisek vadászata, manapság viszont nagyon fontos a tigrisek megmentése, akik veszélyeztetettek lettek, ezért is nagyon örült a felkérésnek” – mesélte a színész.

1984-ben húszezren várták az indiai származású színészt a Skálánál, aki az 1971-ben készült hatrészes Sandokan – A maláj tigris című tévésorozat után lett világsztár. Ismertebb mozifilmjei még A bagdadi tolvaj, 007-es ügynök – Polipka és a Musza Dagh negyven napja, de kevesebben tudják róla, hogy szerepei mellett békeharcos-küldetéssel is járja a világot.

Kabir Bedit február 16-án a Guido & Maurizio De Angelis filmzenei koncert sztárvendégeként az Arénában láthatjuk Terence Hill-lel együtt! Guido & Maurizio De Angelis filmzenei koncert Sztárvendégek: Terence Hill és Kabir Bedi 2019. február 16., Papp László Budapest Sportaréna

 

 

 

További fotók: https://www.facebook.com/pg/koncert.lap.hu/photos/?tab=album&album_id=2207643395925008

Credit: Hetessy-Németh Tünde

Kapcsolódó linkek:

https://www.facebook.com/koncert.lap.hu/

https://www.facebook.com/akikszeretikarockzenet/

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?