Kelemen Kabátban EP bemutató nagykoncert – 2020. Március 6. Budapest Akvárium Klub

Kelemen Kabátban EP bemutató nagykoncert – 2020. Március 6. Budapest Akvárium Klub

Egy Van – látványos, fergeteges Kelemen Kabátban EP bemutató nagykoncert az Akváriumban március 6-án!

 

Miközben bemutatták a Végtelen című dalukra készült klipet a VOLT Film augusztusban indult utazós mozijának – a Road Movie  – egyik epizódjaként,  minden eddiginél fergetegesebb bulira készülnek, ami nem más, mint az
„Egy Van” című EP bemutató nagykoncertjük március 6-án az Akváriumban, amely minden eddiginél látványosabb lesz!

 

Akik voltak már Kelemen Kabátban koncerten, jól tudják, hogy a zenekar mindig is nagy hangsúlyt fektet a látványra és a hangzásra, azaz arra, hogy a fellépésük soha ne „csak” egy koncert legyen, hanem sokkal inkább egy komplex élmény:
hogy ez mennyire így van, arról mindenki meggyőződhet majd az Akvárium klubban
március 6-án.

A Kelemen Kabátban „Egy Van” című dalával Karácsony előtt ajándékozta meg a rajongókat, de most a szerzemény címét viselő EP lemezbemutató koncertjén élőben is meghallgathatjuk

több Kelemen sláger mellett. Bár már elmúltak az ünnepek, de ez nem jelent semmit, hiszen a zenekar mindig is kedves, vicces szövegekkel lepte meg a közönséget.

  • A dal fő üzenete az hogy az emberek egymásra figyeljenek, időt és élményeket ajándékozzanak tárgyak helyett. Sajnos a modern társadalom jelentős része mentális problémákkal küzd, eközben a kapzsiság és a túlfogyasztás a bolygót rombolja. Figyeljünk egymásra és keressünk valós értékeket a fogyasztásban kiélt boldogság pótlékok helyet mondta Horváth Boldi, a zenekar énekese és szövegírója az Egy van című dalról.

 

A dali itt hallgathatjátok meg:

 

Miközben minden idejüket leköti, hogy felejthetetlen élménnyel mehessen mindenki haza az Akváriumból,  bemutatták a Végtelen című új dalukra készült klipet amely a Dunakanyarról szól:

 

Ebben a dalban azt a sokszínűséget, romantikát és nagyívű életérzést szerettük volna megfogalmazni, amit mindenki átélt már, aki volt a Dunakanyarban. – mondta Boldi a dalról.

 

A klipet itt nézhetitek meg:

 

A forgatást nagyon sok tervezés és fejlesztés előzte meg, hiszen Pallag Péter rendező úgy gondolta, hogy a gyönyörű táj felett egy drón segítségével repülhessenek a nézők. A rendezői változathoz egy vágatlan jelenetet szerettek volna, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy egy közel 15 km hosszú légi útvonalat kellett megtervezni a drón számára. A repülés során kétszer is keresztezni kellett a Dunát, ráadásul mindennek szinkronban kellett lennie a zene szerkezetével.