Kusetté Rockabilly Night – 2020. JANUÁR 31. 21:00 Budapest, Lock the club-Budapest

Kusetté Rockabilly Night –  2020. JANUÁR 31. 21:00 Budapest, Lock the club-Budapest

Kusetté Rockabilly Night – 2020. JANUÁR 31. 21:00 Budapest, Lock the club-Budapest

 

A nagysikerű ’20 éveket  megidőző Kusetté Gatsby Night után

 

 

2020. január 31. 21:00 órától KusettéRockabilly Night-al folytatódik az exkluzív rendezvénysorozat, ahol a Rock&Roll világában pin up hölgyek várják, hogy az est Elvis Presley-i, Denny Zuko-i/GREASE /…..táncra perdítsék őket korhű ruhákban, élőzene és egyedi koktélok között.

 

 

 

A Hölgyek ne felejtsenek el beszerezni szűk farmer nadrágot vagy  korhű szoknyákat, és fontos a mély dekoltázs, az erősen rúzsozott tűzpiros csücsörítős ajak, merész szemhéjtus, a sexy neccharisnya, a tűsarkú cipő, különböző fejdíszek/sálak, kendők, masnik, rózsák…

Az Urakat csak lazán… farmer, virágos ingek, csíkos polók ,,..jöhet akár a vastag talpú cipő is… (és a sérót be kellene  lőni)nincs mese,,,wax és fésű mindenképpen legyen a farzsebben, a frizurára nagy hangsúlyt kell ám fektetni. Légy lázadó és stílusos. A napszemüveged se felejtsd otthon!

Az élőzenét a legendás  Mystery Gang biztosítja, Egri Péter vezetésével aki vitathatatlanul  a korszak zenei és  kulturális szakértője. A buli alatt a  rockabilly, rock and roll legeredetibb és legautentikusabb megfogalmazásban szólnak a dalok utánozhatatlanul.

 

 

A további  hangulatot Dj fokozza.

 

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/kusette-rockabilly-night-budapest-lock-the-club-1174247/performance.html

Belépés:+18 éven felülieknek