Leaves’ Eyes, Sirenia: 12 női-frontos zenekar lép fel egy estén a Dürer kertben vasárnap

Leaves’ Eyes, Sirenia: 12 női-frontos zenekar lép fel egy estén a Dürer kertben vasárnap

A hölgyeké lesz a főszerep a Dürer Kertben december 8-án – most vasárnap – hiszen Magyarországra érkezik az időközben mini-fesztivállá növekedett Female Metal Voices Tour, melyen két teremben, 5 külföldi női frontemberes zenekar, a LEAVES’ EYESSIRENIAFOREVER STILLLOST IN GREY és az ASPHODELIA osztozik a színpadon, ráadásul hozzájuk 7 magyar zenekar, a DEVIL SEEDDREAMGRAVETEARS OF KALISUNSET SYMPHONYMETEORAESPERFALL és a DARK TEARS FROM SPACE csatlakozik.

 

Nagyterem:
19:45 – 20:30 FOREVER STILL
20:45 – 21:35 SIRENIA
21:55 – 22:55 LEAVES’ EYES
23:10 – 23:40 LOST IN GREY

 

Kisterem:
18:10 – 18:40 Tears Of Kali
18:55 – 19:25 Esperfall
19:40 – 20:10 Sunset Symphony
20:25 – 20:55 Devil Seed
21:10 – 21:40 ASPHODELIA
21:55 – 22:25 Meteora
22:40 – 23:10 Dreamgrave
23:25 – 23:55 Dark Tears From Space

 

LEAVES’ EYES 2018-as Sign Of The Dragonhead nagylemezükkel tavaly októberben a Kamelot társaságában már adtak egy fantasztikus koncertet nálunk és egyúttal bemutatták a hazai közönségnek a Liv Kristine helyére érkezett Elina Siirala énekesnőt is. A zenekar most videón invitálja a magyar rajongókat a vasárnapi különleges koncertre:

 

Leaves’ Eyes // zenekari meghívó

 

A soknemzetiségű zenekar már 5 kontinenst bejárt, több, mint 50 országban léptek fel, és lenyűgöző előadásaik mindig lélegzetelállító viking-tematikájú színpadi látvánnyal hagytak nyomot a közönségben. A Leaves’ Eyes ráadásul új zenével is készül, a Night of the Ravens kislemezes dal augusztusban jelent meg, két héttel ezelőtt pedig megérkezett a teljes Black Butterfly EP is.

 

Leaves’ Eyes – Across The Sea (Official Video)

 

2001 óta többször előkelő helyen mutatkoztak meg az eladási listákon, és vidám hangulatú, teltházas koncertek emlékét hagyták maguk után számtalan turnén – a SIRENIA mára a női frontos szimfonikus/gótikus metal stílus egyik meghatározó zenekarává vált. A közönség ezúttal is klasszikussá érett szimfonikus metal mesterműveket hallhat majd a színpadon az Arcane Astral Aeons című legfrissebb korong dalai mellett.

 

Sirenia – Into The Night (Official Video)

A dán csajfrontos metal legfrissebb reménysége a FOREVER STILL, akik az este néhány leginkább lélegzetelállító dalaiért lesznek felelősek. Rajongóik számára idei új, Breathe In Colours című nagylemezük a legfrissebb hallgatnivaló.

 

Forever Still – Breathe In Colours (Official Video)

 

LOST IN GREY is új név a színtéren, de erőteljes, hamisíthatatlan finn hangzásvilággal, betonbiztos melodic death metal alapokkal érkezik zenéjük, melyben tehetségesen kevernek rengeteg különböző elemet a szimfonikustól a folk metalig – mindezt két énekesnővel! A The Waste Land című korong mindenképp megéri, hogy végighallgassuk!

 

Lost in Grey – The Waste Land (Official Video)

 

Az ASPHODELIA az olasz szimfonikus/dallamos metal emelkedő csillaga, természetes tehát, hogy ennek a turnénak is részesei lehetnek, mellyel rengeteg új fül számára lehet majd ismerős a zenéjük. Addig is míg ideérnek hozzánk érdemes ismerkedni túlvilági témákat megzenésítő legutóbbi, Welcome Apocalypse című lemezükkel.

Asphodelia – Cassandra (Official Video)
www.youtube.com/watch?v=RhTK_Auoa4c

A Hammer Concerts bemutatja:
FEMALE METAL VOICES TOUR 2019
LEAVES’ EYES
SIRENIA
FOREVER STILL
LOST IN GREY
ASPHODELIA
+
TEARS OF KALI
ESPERFALL
SUNSET SYMPHONY
DEVIL SEED
METEORA
DREAMGRAVE
DARK TEARS FROM SPACE

2019.12. 08.
DÜRER KERT

JEGYEK:
5999 Ft  Elővételben
6999 Ft  A koncert napján és a helyszínen

ONLINE JEGY:
jegy.rock1.hu/female-mvt-durerkert_20191208

✔ Hammer Concerts online:
www.facebook.com/hammerconcerts/
www.instagram.com/hammerconcertshungary