Luis Fonsi koncert – Vida Tour 2019 AUGUSZTUS 17. 20:00 – Papp László Budapest Sportaréna – JEGYVÁSÁRLÁS

Luis Fonsi koncert – Vida Tour 2019 AUGUSZTUS 17. 20:00 – Papp László Budapest Sportaréna – JEGYVÁSÁRLÁS

A JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE!

 

 

 

Luis Fonsi – Vida Tour 2019
2019. augusztus 17. szombat este 8 óra
Papp László Budapest Sportaréna

 

 

Az elmúlt évek legnagyobb slágerkirálya augusztusban vadiúj és persze régebbi mindenki által imádott forró hangulatú slágereivel robban be a budapesti nyárba.

2019. augusztus 17-én, szombaton este 8 órakor a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Luis Fonsi, a „POP HANGJA” a MULTI-PLATINUM NEMZETKÖZI SZUPERSZTÁR !!!

A Puerto Rico-i énekes, dalszerző,vitathatatlanul a világ egyik vezető latin zenei nagykövete. Több mint 20 éves karrierje során számos országban / Mexikó, Spanyolország, Egyesült Államok, Puerto Rico, Argentína, Kolumbia, Venezuela és Közép-Amerika/ multi arany- és platina- lemezekkel büszkélkedhet. A zenei iparág egyik legrangosabb díjazását is megkapta a Latin GRAMMY®-t. Tagadhatatlan és egyedülálló tehetségével, átlépte a határokat és elcsábította rajongóit. Pályafutása során sok szupersztárral dolgozott már, kiemelnénk a kanadai,:JUSTIN BIEBERt ,a Puerto Rico-i raggaeton lengendát: DADDY YANKEEt, az amerikai énekest és dalszerzőt DEMI LOVATO-t.
A világsztár, 2017-ben kitörölhetetlenül beleírta magát a zenetörténelembe, amikor megjelent Daddy Yankee-vel közös daluk, a Despacito, mely globálisan hatalmas sikert aratott. A dal az azóta eltelt években sikert sikerre halmozott, idén pedig hivatalosan ez lett minden idők legnézettebb videója a YouTube-on, jelenleg több mint 6 milliárd megtekintésnél jár. Emellett hétszeresen is bekerült a Guinness Recordok könyvébe is, többek között a legtöbbet lájkolt videóként.