Marilyn Manson Instagramján reagált a bántalmazásról szóló vádakra

Marilyn Manson Instagramján reagált a bántalmazásról szóló vádakra

Manson Instagramján így reagált a történtekre:

“Nyilvánvaló, hogy a művészetem és az életem régóta okoz ellentmondásokat, de a legutóbbi, ellenem felhozott vádak borzasztóan eltorzítják a valóságot. Az intim partnereim hozzám hasonlóan gondolkodtak, és a velük folytatott intim kapcsolataim mindig teljes mértékben egyetértésben zajlottak.  Függetlenül attól, hogy ki és miért dönt úgy, hogy félreértelmezi a múltat, ez az igazság.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marilyn Manson (@marilynmanson) által megosztott bejegyzés

 

Marilyn Manson ezt közleményt jelentette meg Instagram-oldalán, miután Evan Rachel Wood színésznő, Manson korábbi partnere, bántalmazással vádolta meg az énekest. Wood korábban is beszélt már arról, hogy párkapcsolati és nemi erőszakot élt át, de csak most nevezte meg bántalmazójaként Marilyn Mansont, aki állítása szerint már tinédzserkorában kegyetlen módon bántalmazta, majd kapcsolatuk során lelkileg, testileg és szexuálisan is bántalmazta őt. Wood és Manson 2007-ben jöttek össze, amikor az énekes 38, a színésznő pedig 19 éves volt. 2010-ben eljegyezték egymást, de még abban az évben szakítottak. Azóta Evan Rachel Wood színésznő mellett további négy nő is bántalmazással vádolja az énekest.

A kiadó honlapjáról eltűntek a Manson-termékek, a Loma Vista Recordings azonnali hatállyal beszüntette az aktuális Manson album további promócióját, és közölték, hogy a jövőben semmilyen projektben nem dolgoznak együtt Marilyn Mansonnal.

„Annak fényében, hogy Evan Rachel Wodd és más nők állításai szerint Marilyn Manson bántalmazta őket, a Loma Vista azonnali hatállyal megszünteti az énekes jelenlegi albumának további promócióját. A nyugtalanító fejlemények miatt pedig úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban nem dolgozunk együtt Marilyn Mansonnal.

 

Fotó: Marilyn Manson Facebook oldal