“Minden Barátot szeretettel várok a Békesség Sugárúton!” – Paksi Endre dal- és klippremier!

“Minden Barátot szeretettel várok a Békesség Sugárúton!” – Paksi Endre dal- és klippremier!

Paksi Endre, az Ossian frontembere szeptember végén első szólólemezével jelentkezik, az album címadó dalához, a Békesség Sugárút-hoz készített videoklip debütált tegnap.

 

Békesség Sugárút (hivatalos videó):

 

Endre a klipről:
“A Hármashatár-hegyen, és Pilisvörösvár környékén forgattunk.A klipben a mostani világ kicsit groteszk élhetetlenségét szerettük volna szembeállítani azzal a belső nyugalommal, amire én (is) nagyon vágyok, mert szerintem az emberek jelentős része is hasonlóan gondolkodik. Nekem ez a kis kulcs-ötlet ugrott be, hogy mint egyfajta modern vándor, a vállamon, hátamon viszem fel a hegyre a mikrofonállványt, mint ahogy a gondjainkat, dolgainkat is szoktuk cipelni. Nagyon visszafogott jelképrendszerrel dolgoztunk – Kodolányi Imola barátunk munkáját dicséri a különböző felvételekből elkészült, nagyon szép képi világot felvonultató videó.”

 

 

A limitált digipak kiadásban megjelenő albumra 14 dal került, melyek még az eddigi Ossian szerzeményeknél is személyesebb hangvétellel rendelkeznek.

Paksi Endre a nagylemezről:
“Életem során rengeteg csodálatos Előadót és Dalt volt szerencsém megismerni, és a többségük kiállta nálam az Idő próbáját. Évtizedek után is ugyanazt a lelkesedést érzem irántuk, mindegyik nyomot hagyott bennem. Most pedig életemben először szólóban szerettem volna a saját, teljes zenei világomat, a hatásaimat még jobban bemutatni Nektek. Ha Neked is eleged van ebből a megőrült világból, akkor a Békesség Sugárúton keresztül tarts velem erre a kis Zenei Szigetre, ahol non-stop szól a Rock ’N’ Roll’ Rádió!”

A klippremierrel egy időben elindult a Békesség Sugárút nagylemez előrendelése is. Az alábbi linken érhető el a CD – ami egy tematikus H-Music magazinnal jelenik majd meg -, illetve a kiadványhoz kapcsolódó merchandise kínálat is.

https://ossian.hmusic.hu/

 

 

Az Ossian szeptember 3-án három év után újra a fővárosban játszik. A most szombati Barba Negrás koncertre komoly hang- és fénytechnika mellett egy igen alaposan kibővített turnéprogrammal készül a zenekar, melyben a Békesség Sugárút is helyet kapott.

Ossian – Három év után újra Ossian ünnep Budapesten!
www.facebook.com/events/155932098751665

Jegyek:
ROCK1 Ticket – OSSIAN

H-Music online:
H-Music Webshop
H-Music Facebook
H-Music YouTube
H-Music Instagram