Queen tribute by Crazy Little Queen koncert – 2020. FEBRUÁR 22. Budapest, ELLÁTÓház

Queen tribute by Crazy Little Queen koncert – 2020. FEBRUÁR 22. Budapest, ELLÁTÓház

Queen tribute by Crazy Little Queen koncert – 2020. FEBRUÁR 22. Budapest, ELLÁTÓház

 

Február 22-én érdemes a budapesti Ellátóházat megcélozni azoknak, aki szeretik a Queen-t és Freddie Mercury-t, vagy csak egyszerűen szeretnének egy jót bulizni zseniális zenékre. Az ország legkeresettebb tribute zenekarává vált, Crazy Little Queen egészen biztosan mindenkinek jó estét fog szerezni, hiszen a legnagyobb Queen slágerek mellett (Radio Gaga, Kind of Magic, Don’t Stop Me Now vagy a tavalyi slágerfilm, a Bohemian Rhapsody címadó dala) több különlegességet is a repertoárjukban tartanak.

 

 

A régi rajongók tudják, az újoncok rájönnek hamar, hogy a Queen dalok élő verzióikban még a stúdió verzióknál is energikusabbak, magukkal sodornak bárkit, aki fogékony a rock zenére. Ezért visz a zenekar teljesen élő produkciót a színpadra minden alkalommal.

A zenekar nem a klasszikus értelemben vett (beöltözős, parókás, álbajuszos :D) tribute műsort nyújt, hanem megpróbálnak (az eddigi koncertek alapján egyértelmű sikerrel) igazi, alanyi jogon is létező koncertélményt adni a közönségnek. Az eddigi klubkoncertjeik többsége teltházas volt, ami azért is célszerű, mert a Queen slágerek nagy közönséget kívánnak. A zenekar amúgy is szereti – a Queenhez hasonlóan – a tömeget mozgatni, bevonni.

 

 

A jegyek online már kaphatóak, február elejéig kedvezményesen.

 

PROGRAM
19:00 Kapunyitás
20:30 Crazy Little Queen

JEGY
Early Bird: 999 HUF (online, január 12-én éjfélig)
Kedvezményes: 1499 HUF (online, február 7-én éjfélig)
Teljes árú: 1999 HUF (online február 8-tól, majd a helyszínen)
Online jegyek: https://tixa.hu/queen_20200222_ellatohaz

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1765029320299425/