Révész-Závodi igazi rock ikonok – Piramis-évek koncerten jártunk

Révész-Závodi igazi rock ikonok – Piramis-évek koncerten jártunk

Augusztus 20-án Magyarország nemzeti ünnepén rengetegen voltak kíváncsiak Tatabányán a Piramis-évek zenekarra.

(Révész-Závodi Piramis-évek 2019.08.20. Tatabánya Csónakázó-tó)

 

 

 

Augusztus 20-án Tatabányára mentünk a szokásos Budapesten megrendezendő tűzijáték helyett, ahol a Csónakázó-tónál megnéztük a Révész-Závodi Piramis-évek koncertet. Most is jól választottunk, mint általában, pedig nem először veszünk részt Piramis-évek koncerten. Ha egy zenekar egyszer elvarázsolja az embert, onnantól újra vágyik erre a csodás érzésre. Így jártunk mi is, ezért ha tehetjük mindig elkísérjük őket a zene szárnyán. A koncert most is fantasztikus volt, rengetegen voltak, mint utólag megtudtuk, rekordnézettséget döntöttek meg Sándorék a tatabányai rendezvények történetében. Ehhez külön gratulálunk a zenekarnak, hisz hiába telt el annyi év a Piramis zenekar feloszlása után, Révész Sándor és Závodi Janó még mindig maximális teljesítményt nyújt a színpadon, ezért rengetegen kíváncsiak rájuk.

 

 

Sándort és Janót fiatal tehetségek kísérik, (Nagy Gergely, Horváth Ákos, Megyasszay István, Delov Jávor) akik a nagy rock ikonok mellett hihetetlen zenei tudásukkal varázsolják el a közönséget. A “Kölyök” az örökifjú, aki mai napig 66 évesen is másfél órán keresztül szinte végigszántja a színpadot, fantasztikus energiájával és különleges hangjával visszarepíti a közönséget a múltba, amikor még a Piramis zenekar aktívan teljesített. Závodi Janó, “Zacskó” fémes, ékes gitárszólói sem koptak meg ennyi év alatt, mint ahogy a jó bor, Janó játéka is egyre jobban érik. A koncerten olyan nagy Piramis slágereket hallhattunk, énekelhettünk végig, mint a Szerelem ördöge, Becsület, Szabadnak születtem, Emelj fel a szívedig.

 

 

Az ember ha egy kicsit elvonatkoztat a hétköznapoktól, a napi gondoktól, azt hiheti visszautazott az időben. Ehhez nem kell más, csak kicsit becsukjuk a szemünket és élvezzük a fantasztikus zenét. Ez az érzés ahhoz hasonlítható, amikor elindulunk egy gazdag kirándulásra a zene fantasztikus világába és élvezzük az út minden percét. Ilyen élményt nyújt a Révész-Závodi Piramis-évek koncert. Köszönjük az élményt, fotózásra a lehetőséget, ígérjük a következő koncerten újra ott leszünk.

 

 

Még több fotó: https://www.facebook.com/pg/koncert.lap.hu/photos/?tab=album&album_id=2521588547863823

Révész Sándor hivatalos oldal: https://www.facebook.com/gyerekozelebb/