ROAD, Barba Negra – TENNI, TENNI, TENNI – Jótékonysági koncert a Barba Negrában

ROAD, Barba Negra – TENNI, TENNI, TENNI – Jótékonysági koncert a Barba Negrában

„Akkor fogsz Merni, ha akarsz Akarni. Tudnod kell Tudni, Tenni és tenni.” – ROAD

(TENNI, TENNI, TENNI – Jótékonysági koncert 2022.03.20. Budapest, Barba Negra – koncertbeszámoló)

 

A ROAD zenekar, a DOWN FOR WHATEVER, JUHÁSZ MARCI és a BARBA NEGRA úgy döntött, hogy március 20-án, lehetőségeihez mérten segíteni AKAR. 2022. március 20-án vasárnap, a Barba Negra sátrában délután rendeztek egy jótékonysági koncertet TENNI, TENNI, TENNI elnevezéssel. A kapunyitás pontban délben volt, a fellépők délután kettő órakor kezdtek. Juhász Marci volt az első, egy órával később a Down For Whatever lépett a színpadra majd fél ötkor a ROAD zárta a műsort. A korai kezdések miatt, nagyon sok kiskorú és fiatal gyermek is részt vett ezen a koncertsorozaton.

 

Down For Whatever zenekar rajongókkal

 

Az esemény minden bevételét a Magyar Vöröskereszt javára ajánlották föl, beleértve a tiszteletdíjakat, vendéglátás forgalomból adódó összes bevételét. Ezzel segítik a szervezet humanitárius krízishelyzetben is végzett nélkülözhetetlen munkáját a határ ezen oldalán. A jegyárak egységesek voltak, nem volt helyszíni jegyár, ahogy early bird jegy sem. A helyszínen a Magyar Vöröskereszt munkatársai a kihelyezett gyűjtőponton felajánlásokat is örömmel fogadták. Elsősorban kis kiszerelésű folyadékot, gyorsan fogyasztható élelmiszereket, készétel konzerveket, egyéb tartós élelmiszereket. Elfogadták továbbá a kis kiszerelésű higiéniai termékeket és babákkal kapcsolatos termékeket, például bébiétel, tápszer, pelenka, törlőkendő.

 

 

A ROAD és a Down For Whatever ugyan itt, előző nap (azaz március 19-én szombaton) a közös turnéjuk egyik állomásaként teltházas koncertet adtak a lelkes nézőközönségnek és úgy döntöttek, hogy segíteni akarnak a lehetőségeikhez mérten. Megegyeztek a Barba Negrával korábban, hogy szervezzenek egy jótékonysági koncertet. A helyszín biztosítói és a zenekarok is hatalmas szívről és segítőkészségről tettek tanúbizonyságot, amikor ezt az eseményt megszervezték. Ahogy a ROAD mondja, ami után adták ennek a megmozdulásnak a nevét, „Merni, Akarni, Tudni, Tenni”. Ők eljutottak az utolsó részig, és megtették. Továbbá a ROAD felhívta a figyelmet a koncertjük alatt a véradás fontosságára és buzdított mindenkit a segítség ezen formájára, ugyan is rendszeresen szervez a Vöröskereszttel karöltve jótékonysági véradásokat már több éve.

A koncertek jó hangulatban teltek és számos ember visszajött az előző napi koncert után egy ráadásra – és persze segíteni a rászorulókon.

 

 

„Négy betű csupán

Ez legyen a fegyvered

M.A.T.T.

és a háborúkat így nyered” – ROAD

Szabó Petra

Photos: Hetessy-Németh Tünde

 

 

Koncertmagazin Facebook

Akik szeretik a rock zenét Facebook

Barba Negra Facebook oldal

 

Kapcsolódó tartalom:

TENNI, TENNI, TENNI, ROAD, Barba Negra – Jótékonysági koncertfotók – 2022.03.20. Budapest, Barba Negra