Trent Reznor is elítéli Marilyn Mansont

Trent Reznor is elítéli Marilyn Mansont

Trent Reznor (Nine Inch Nails) új nyilatkozatot adott ki korábbi barátjával és zenész kollégájával, Marilyn Mansonnal kapcsolatban.

 

A nyilatkozat egy-két nappal azután jelent meg, hogy Manson korábbi partnere, Evan Rachel Wood valamint több hölgy is azt állította, hogy a zenész zaklatta és bántalmazta őt kapcsolatuk alatt. Reznor kiemelte, hogy már közel 25 éve nem ápol barátságot Mansonnal. A nyilatkozatban felmerült Manson 1988-as önéletrajzi könyve, a Long Hard Road Out of Hell is, amelyben szerepel egy történet arról, hogy Reznor és Manson a 90-es években közösen bántalmaztak egy nőt. Ez a történet egy eredetileg nem publikált 1995-ös Empyrean Magazine interjúból származik.

 

 

“Az elmúlt években már többször fejeztem ki megvetésemet Manson személyével kapcsolatban, és közel 25 éve megszakítottam vele minden kapcsolatot. Ahogy már említettem ez a fejezet Manson önéletrajzában kitaláció. A megjelenés idejében is dühös és sértett voltam miatta, és ma is ugyanazt érzem” – nyilatkozta Reznor.

Reznor volt Manson első albumának (Portrait of an American Family) a producere 1994-ben és részt vett a ’96-os Antichrist Superstar elkészítésében is. Mindkét lemezt Reznor Nothing nevű kiadója jelentette meg. Reznor többször nyilatkozta az elmúlt időszakban, hogy “Manson egy gonosz karakter és képes bárkit eltiporni és a tisztességes viselkedés minden szabályát áthágni a siker érdekében.”

Manson azt állította, hogy ők ketten már kibékültek 2017-ben, de úgy tűnik, hogy mégsem ez a helyzet. Mansontól a zaklatási vádat követően megvált a kiadója és szakított vele az ügyeit intéző ügynökség is. Manson egy hétfő este megjelent nyilatkozatban tagadta a vádakat. A nyilatkozatban a következőt állította:

“Az intim kapcsolataim mindig a hozzám hasonló érdeklődésű partnereimmel közösen hozott döntéseinken alapultak. Az igazság az, hogy most egyesek valamiért a múlt félremagyarázásával próbálkoznak.”

Marilyn Manson korábbi képviselete jelezte, hogy a továbbiakban nem akar Mansonnal dolgozni, és együtt érez a zaklatások áldozataival.

Info: https://pitchfork.com/news/trent-reznor-denounces-marilyn-manson-in-new-statement/

 

Kapcsolódó tartalmak:

Marilyn Manson Instagramján reagált a bántalmazásról szóló vádakra

Dita Von Teese, Marilyn Manson exneje az Instagramján reagált a bántalmazási vádakra