Orosz Cirkusz a Jégen – 2020. MÁRCIUS 04. Budapest, BOK Csarnok

Orosz Cirkusz a Jégen – 2020. MÁRCIUS 04. Budapest, BOK Csarnok

2020. március 4-én dupla előadással érkezik hazánkba a BOK Csarnokba a világ első jégcirkusza, hogy egy lenyűgöző jégshow keretében éljük át a legszebb „Téli mesék”-et…

 

Nézz bele az előadásba itt:

 

Az “Orosz Cirkusz a Jégen” a világ első olyan jégcirkusza, akik több mint 50 éve kápráztatják el a közönséget művészetük és csillogásuk révén, a nagyszerű akrobaták, a zsonglőrök, kötéltáncosok, a műkorcsolyázók és a bohócok segítségével a csillogó jégen.

Az „Orosz Cirkusz a Jégen” társulata lenyűgöző jégshow-val és lélegzetelállító cirkuszművészettel elbűvölő utazásra repíti el a közönséget a mese varázslatos világába. A „Téli mesék” minden idők legszebb történeteiből, a Diótörő, a Csipkerózsika, Hókirálynő, a Hamupipőke, Alice Csodaországban, a Cirkuszhercegnő meséiből mutat be felejthetetlen előadást a jégen. A társulat a báj, a szépség és elegancia, hihetetlen könnyedség és legmagasabb technikai felkészültség, a fantáziadús látványos koreográfiák, a több mint 300 csodálatos jelmez, izgalmas zene és akrobatika révén elrepíti a közönséget a mesék csodálatos világába. Az energikus és elegáns jégbalett egy nagyszerű orosz cirkuszi programmal kombinálva igazán varázslatos látványt nyújt kicsiknek és nagyoknak, az egész család számára kitűnő kikapcsolódást jelent.

A “Téli mesék” előadása egy varázslatos birodalomba kíséri el a nézőt, ahol a jó és a gyönyörű uralkodik és minden álom valóra válhat, ahova felnőttként újra és újra szeretne visszatérni az ember. A szavak nem tudják kifejezni azt, amit látni, hallani és érezni fognak ebben a műsorban! Csak látniuk kell!

 

Orosz Cirkusz a Jégen

 2020. március 4. 16:00 és 19:30 órától

BOK Csarnok (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)

A korábbi dátumra (2019. december 15.) megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra, vagy december 15-ig visszaválthatók!

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/russian-circus-on-ice-orosz-cirkusz-a-jegen-teli-mesek-winter-tales-110861/608864

Az előadás műjégen látható!