Újabb dal született a karanténból – Hazai zenészektől itt a Tool dala

Újabb dal született a karanténból – Hazai zenészektől itt a Tool dala

Az eredetileg a karantén alatt otthon rekedt zenészek unaloműző zenélgetésének indult, de azóta a projekt, a Locked & Loaded már negyedik videójával lopja a zeneszeretők szívébe a könnyedebb és keményebb zenéket egyaránt. Az eddigi Jamiroquai, Incubus és Paradise Lost dalok után most sem tették lejjebb a lécet, hiszen április 20. alkalmából a The Pot című dalt hozták tető alá a Tooltól.

 

 

A projektet alkotó zenészek csoportja folyamatosan bővül, a jövőben pedig meglepetésvendégekre is lehet számítani. A most megjelent témát az Autopilot (Köge – basszusgitár), Red Swamp (Kovács Gergely – ének), Strong Deformity (Sipos András – gitár), Red Swamp (Farkas Zsombor – dob) és Kerényi Ákos pattintották össze nem is akárhogy, olyan mintha koncerten játszottak volna, úgymond amit hallasz, azt látod módon, hangszerenként egy take-ben.

Ez amúgy is a projekt egyik mottója, és a srácok a jövőben szeretnék legalább heti rendszerességgel meglepni a követőiket, rajongóikat, mindig valami más stílusú nótával, így bevallásuk szerint várható még tőlük a Backstreet Boystól kezdve az Emperorig minden!

A csatornát itt találjátok:

https://www.youtube.com/channel/UCSSQzeq_dHAb9GDNWkfbXWg

Facebookon pedig itt követhetitek be őket:

https://www.facebook.com/locked.and.loaded.sessions/

 

További linkek a fentiekhez 

Autopilot:

https://www.facebook.com/autopilotrocks/

Red Swamp:

https://www.facebook.com/redswampband/

Strong Deformity:

https://www.facebook.com/strongdeformity/