X Ambassadors koncert – 2020. MÁRCIUS 08. Budapest, Barba Negra Music Club

X Ambassadors koncert – 2020. MÁRCIUS 08. Budapest, Barba Negra Music Club

Tavasszal Budapesten az  X Ambassadors!

 

2020 tavaszán először Magyarországon az X Ambassadors!  Az amerikai rock csapat érkezésére már jó pár éve várnak a hazai rajongók és március 8-án a Barba Negra klubban a zenekar végre élőben zenél a magyaroknak!  

 

 

A 2009-ben alakult csapatra már rögtön a történetük elején felfigyelt a szakma, és olyan neves előadók álltak melléjük, mint a kanadai Valerie Anne Poxleitner, azaz Lights, vagy az Imagine Dragons frontembere Dan Reynolds, akinek többek között a nagykiadós szerződését is köszönheti a zenekar. Ezt a bizalmat pedig remek dalokkal hálálta meg az X Ambassadors, elég csak a 2013-ban megjelent “Jungle”-re vagy a 2015-ben, a VHS albumon érkező “Renegades” és “Unsteady” dalokra gondolni, amelyek azóta már világszerte megannyi rajongó lejátszási listájának kihagyhatatlan elemeivé váltak.

 

 

Az ezt követő években a formáció egyre fontosabb tétellé vált a modern pop és rockzenei palettán, és egyre inkább érett a következő album megjelenése is. A második nagylemez végül 2019 nyarán látott napvilágot, Orion címmel, olyan azóta már bőven a közönségkedvenc kategóriába eső dalokkal, mint a “Boom” vagy a “Hey Child”.

 

 

A turné európai állomásaira, így budapesti koncertre is lehetőség van kiegészítő VIP jegy váltására: a normál belépő mellé a rajongók Meet & Greet csomagot vásárolhatnak a CID Entertainment oldalán, a budapesti koncert melletti gombra kattintva. Fontos, hogy ezek a csomagok csak a normál jeggyel együtt érvényesek, önmagukban belépésre nem jogosítanak.  

 

Helyszín: Barba Negra Music Club 

Fellépő: X Ambassadors

Jegyárak: 6990* / 7990 / 9900 Ft (*csak a Wave-ben: 1065 Budapest, Révay köz 1)

Jegylink: https://www.ticketportal.hu/event/X-Ambassadors

Esemény: https://www.facebook.com/events/2407333472856198/

VIP csomagok: https://www.cidentertainment.com/events/x-ambassadors#xa-meet-greet-experience-upgrade

 

Kapcsolódó tartalmak: http://koncertmagazin.hu/x-ambassadors-februarban-uj-ep-tavasz-elejen-koncert-a-barba-negraban/