2022-re halasztja budapesti koncertjét az Aerosmith

2022-re halasztja budapesti koncertjét az Aerosmith

Újabb halasztásra kényszerül az Aerosmith!

„Nyomon követve a jelenlegi példa nélküli és változó helyzetet, és mivel az Aerosmith rajongók egészsége, valamint biztonsága az első számú prioritás, sajnos egyértelművé vált, hogy az Aerosmith európai turnéját nem lehet megtartani 2021 nyarán. Ezért a zenekar 2021. július 12-re tervezett budapesti fellépése is későbbi időpontban, 2022. július 10-én kerül megrendezésre a Puskás Arénában.
Kérjük, továbbra is tartsák meg a jegyüket, azok automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Köszönjük türelmüket és megértésüket!” – Live Nation

 

Fotocredit: Zack Whitford

 

Az Aerosmith – Steven Tyler (ének), Joe Perry (gitár), Brad Whitford (gitár), Tom Hamilton (basszusgitár) és Joey Kramer (dob) – az amerikai zenetörténelem élő darabja, világszerte több mint 150 millió albumot adtak el, számtalan díjjal büszkélkedhetnek, a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagjai, és nem sok olyan dolog van, amit ez a zenekar nem ért még el a megalakulása óta eltelt öt évtizedben.

2020-ban az örökség folytatódik, mivel az Aerosmith megalakulása 50. évfordulóját egy európai turnéval ünnepli. Ez a turné a banda rendkívül sikeres Las Vegas-i fellépéssorozatát követi, amely AEROSMITH: A DEUCES ARE WILD címmel indul. A több mint 50 dátumos Park MGM-ben látható show már vezeti a Billboard Boxscore listáját, és a 2. helyen áll a Hot Tours rangsorban.

Előzenekar a Rival Sons lesz.

 

 

A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül kaphatók.

További infó:
https://www.aerosmith.com
www.livenation.hu
www.funcode.hu

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2620376384678618/

Kapcsolódó tartalmak:

ÚJ DÁTUM! Aerosmith koncert 2022. július 10. Budapest, Puskás Aréna

Jövőre Budapestre jön az Aerosmith, a Puskás Arénában fognak fellépni!