40 év Rock – 40 dal aranyba foglalva – Aranylemez lett a Bajnok / Zefi 40 jubileumi válogatáslemez!

40 év Rock – 40 dal aranyba foglalva – Aranylemez lett a Bajnok / Zefi 40 jubileumi válogatáslemez!

Jó hírt kapott a MOBILMÁNIA gárdája: a CD eladások és digitális forgalmak összesitése alapján – a Bajnok / Zefi 40 lemez elérte az ARANYLEMEZ státuszt!

 

A Kékesi „Bajnok” László és Zeffer András „Zefi” nevével fémjelzett BAJNOK & ZEFI 40 című jubileumi válogatáslemez 2020-ban jelent meg, amelyen az elmúlt 40 év közös zenekarai (P.Mobil, TRB, RockBand és Mobilmánia) dalaiból választották ki 20-20 szerzeményüket. A dalokat a Mobilmánia muzsikusai  (Gamsz Árpád, Zeffer András, Kékesi László, Donászy Tibor, Nusser Ernő) mellett többek között  olyan  neves közreműködők előadásában hallhatjuk mint: Charlie, Keresztes Ildikó, Szandi, Pataky Attila, Nagy Feró, Varga Miklós, Takáts Tomi, Kalapács József, Nyerges Attila, Roy, Sipos Péter, Sipos Tamás, Szirota Jennifer, Kálmán György, Rudán Joe, Kiss Zoltán, illetve akik a lemezen zenélnek: mint például Závodi János, Alapi István, Lukács Peta, Fischer László, Frenreisz Károly, Csillag Endre, Bogdán Csaba, Szijártó Zsolti, Cserfalvi „Töfi” Zoltán, Jankai Béla, Horváth Miklós…

A lemez megjelenését december 23-án KARÁCSONYI NAGYKONCERT követi a Budapest Sportarénában. A koncertet három nappal megelőzően érkezett a jó hír, hogy az album elérte az aranylemez státuszt.

– „A koncert eddig is sok ünneplésre adott lehetőséget, a fellépők közül, hogy csak pár születésnapot említsünk: Bajnok 70, Horváth Attila 70 és Pataky Attila tortájára is idén került fel a 70-es szám, míg Frenreisz Károly 75, Závodi Janó pedig éppen a koncert befejezése napján – szenteste – ünnepli velünk a születésnapját. Ezzel a hírrel, hogy az album aranylemez lett, eggyel több okunk lesz az ünneplésre” – vallja Zeffer András.

 

Esemény: https://fb.me/e/2RwJL8yjr

www.budapestarena.hu/program/mobilmania

www.mobilmania.rockband.hu