Az Alpárfeszt teljes gőzzel és új helyszínnel tér vissza!

Az Alpárfeszt teljes gőzzel és új helyszínnel tér vissza!

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a nyár nem marad el, így itt az ideje, hogy az ország legzöldebb és legundergroundabb bulija is bejelentkezzen: új helyszínnel, és a tavalyi elmaradt parádét pótolva idén egy bónusz nappal ünnepli a szabad szezont a tiszai régió kedvenc kisfesztiválja. 

Az antimainstream zenei összejövetel 2021-ben sem változtat a minőségi szubkulturális menün: a reggae-től a funk muzsikán át egészen a fúziós- és modernmetal produkciókig,  mindenféle izgalmas stílussal lazulhatsz a négynaposra nyújtott feszten. Ráadásul már a közel 40 fellépő listája is hivatalos: sokak között például a LAZARVS, a Volumefeeder, a Baron Mantis, a Don Gatto, és a Kies zenekar trackjei izzítják majd a levegőt.

 

 

S ahogy megszokhattuk már az Alpárfeszt eddigi éveiben, itt az együttesek mellett évről-évre egyre komolyabb hangsúlyt kap a bolygóvédelem is. Egyik első hazai fesztiválként ugyanis az Alpárfeszt crew már évek óta kitiltotta a PET palackokat a buliból, a piát pedig kizárólag újrahasznosítható poharakba mérik majd ezen a nyáron is. 

FONTOS INFÓ: Bár a Tisza-parti chill-élmény és az Alpárfeszt – mint brand – örök, de a szervezőkön kívülálló okokból a fesztivál idén már nem a sokéves törzshelyén, hanem a lakiteleki autós kempingben várja majd a közönségét.

A rendezvény a hatályos kormányrendeleteknek megfelelően, kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható! Megértéseteket köszönjük!

Alpárfeszt 2021:

Időpont: 2021. június 30. – július 3.

Helyszín: Lakitelek, Tőserdő Autós Kemping

További információ a 2021-es fesztivál hivtalos FB eseményén:

https://www.facebook.com/events/1207739029618729

Alpárfeszt Underground könyv:

https://undergroundbolt.hu/termek/alparfeszt-underground/

 

Aftermovie a 2019-es fesztiválról: