Demjén Ferencet 75. születésnapján Orbán Viktor is felköszöntötte

Demjén Ferencet 75. születésnapján Orbán Viktor is felköszöntötte

Ma ünnepli 75. születésnapját, a Kossuth-díjas énekes, szövegíró, zeneszerző Demjén Ferenc “Rózsi”. Rengetegen köszöntötték fel a balladáiról híres művészt születésnapján, s köztük Orbán Viktor miniszterelnök is, amit Rózsi Facebook oldalán közzétett.

 

 

Orbán Viktor miniszterelnök üdvözlete:

“Tisztelt Demjén Ferenc!

Aligha túlzás, hogy hazánkban nehezen képzelhető el olyan lagzi vagy házibuli, ahol ne csendülnének föl, a Szerelemvonat, vagy Iskolatáska, mindenki által jól ismert dallamai. Mégis úgy gondolom, ahhoz, hogy valaki évtizedeken át töretlenül sikeres maradjon, nem elég néhány népszerű sláger, hanem szükség van hozzá egy olyan művészre, aki most is ugyanaz a lázadó, igazságkereső, bohém zenész, mint a V’ Moto-Rock megalapításakor.

Mindannyiunk nevében szeretném megköszönni, hogy a hetvenes éveit taposva is ugyanakkora élményt tud nyújtani, mint a pályája kezdetkor, és ma is stadionokat képes megtölteni azzal, hogy minden felhajtás nélkül kiáll a színpadra és tisztán, érthetően csak fújja a dalait, amelyek életkortól függetlenül ugyanúgy képesek megérinteni a szabadság vándorait, mint az ágyukon fekve messze vágyódókat vagy a felkelő napra várókat.

Kedves Rózsi! Engedd meg, hogy a 75. születésnapod alkalmából gratuláló családtagok, barátok és pályatársak mögé sorakozva én is tisztelettel köszöntselek, jó egészséget és még sok sikeres koncertet kívánjak Neked. Isten éltessen sokáig!”

 Demjén Ferenccel a közönség 2021.12.30-án a Papp László Budapest Sportarénában találkozhat, ahol 75. születésnapját együtt ünnepli a közönséggel.Nagyon boldog születésnapot kívánunk Demjén Ferencnek!

  

Kapcsolódó tartalom:

Demjén 75 koncert 2021. december 30. Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Ferenc és Barátai koncertfotók – 2019.12.30. Papp László Budapest Aréna

Demjén Ferenc és Barátai “Révész-Závodi – Piramis” koncertfotók – 2019.12.30. Papp László Budapest Sportaréna