Depresszió: Augusztus 5-én érkezik az Amíg tart album vinylen – másnap Barba Negras nagykoncert a 2002-es megjelenés 20 éves jubileumára fókuszálva

Depresszió: Augusztus 5-én érkezik az Amíg tart album vinylen – másnap Barba Negras nagykoncert a 2002-es megjelenés 20 éves jubileumára fókuszálva

Már előrendelhető a Depresszió augusztus 5-én megjelenő Amíg tart albumának vinyl kiadása. Ezzel a nagylemezzel került be igazán a zenekar a hazai rock/metal színtér elit csapatai közé, sokak véleménye, hogy nem hardcore Depresszió rajongóként is az album mindegyik dala azóta is fejben/fülben van, így a húsz éves jubileum alkalmából egy impozáns dizájnt/csomagolást kapott limitált példányszámú vinyl kiadványként is megjelenik.

 

 

Lásd (amit neked szántak) (official music video):

 

Halász Ferenc énekes/gitáros az új kiadásról:
“20 éves lett a zenekar számára áttörést jelentő lemez, amit egy nagyszabású koncerttel és az album bakelit-kiadásával ünneplünk meg. Izgalmas visszatérni a gyökereinkhez, és felidézni a kellemes emlékeket. A friss kiadáshoz az album borítóját is kicsinosítottuk Devecz Ádám grafikussal, hogy jó érzés legyen kézbe venni a Depresszió számára klasszikussá érett lemezt.”

Az LP már előrendelhető:
https://shop.hmusic.hu/eloado/depresszio

 

 

Másnap, augusztus 6-án jubileumi nagykoncert a Barba Negraban, ahol a teljes Amíg tart album elhangzik majd, természetesen a legnépszerűbb Depresszió dalokkal együtt. Az esten a Magor mellett különleges vendégként a Zorall is fellép, a Fordított világ című új lemezének élő bemutatójával.

 

Menetrend:
17:30: Kapunyitás
18:00: Vendég: Magor
19:00: Különleges vendég: Zorall
20:30: Depresszió – Amíg tart 20

 

Az esemény FB-oldala:
www.facebook.com/events/715786939440821

H-Music online:
H-Music Webshop
H-Music Facebook
H-Music YouTube
H-Music Instagram