Depresszió dal- és klippremier: Ébren tart – November 4-én érkezik a Vissza a Földre című új nagylemez

Depresszió dal- és klippremier: Ébren tart – November 4-én érkezik a Vissza a Földre című új nagylemez

Új videoklipet mutatott be a jövő hétvégén új albumával jelentkező Depresszió – az Ébren tart című dalhoz a Mihaszna Film stábjával a Bükki Csillagdában forgatott a zenekar egy látványos kisfilmet.

 

Depresszió – Ébren tart (Official Music Video)

 

Halász Ferenc (ének/gitár) a helyszínről:
“Új stábbal dolgoztunk, és nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal. A helyszín-választás is remekül sikerült. Egy vizuálisan érdekes hátteret kerestünk a felemelő hangulatú dalhoz, és a nemrégiben átadott létesítmény tökéletesen passzolt az elképzeléseinkhez. “

 

 

November 4-én érkezik Vissza a Földre címmel a zenekar új nagylemeze. A 10 tételes album felvételei a SongSong Stúdióban készültek – a billentyűs részeket is feljátszó – Varga Zoltánnál, aki egyben a lemez producere / hangmérnöke is. A digipak tokos CD egy 24 oldalas – exkluzív interjúkat, valamint két posztert, és egy lemezajánlót tartalmazó – tematikus H-Music magazinnal együtt jelenik majd meg.

A friss dalcsokorról:
“Aki a ránk jellemző dalokat keresi az albumban, az is kedvelni fogja a lemezt, ugyanakkor elég frissesség van az anyagban, tehát nem önmagunk sokadik ismétlése lett. Kipróbáltunk új hangolásokat, zenei megoldásokat, hangzásokat, megközelítéseket. Vannak eléggé sötét, komor dalok is az albumon, de a ránk jellemző pozitív, életigenlő mentalitás a jellemzőbb most is a lemezen.”

 

A Depresszió november ötödikén indítja lemezbemutató turnéját:
11.05. Tatabánya
11.11. Miskolc
11.12. Debrecen
11.18. Szombathely
11.19. Győr
11.25. Szeged
11.26. Törökszentmiklós
12.09. Kecskemét
12.10. Pécs
12.17. BudapestDepresszió FB-oldal:

www.facebook.com/depressziomusic

Depresszió honlap:
https://depressziomusic.hu/

H-Music online:
H-Music Webshop
H-Music Facebook
H-Music YouTube
H-Music Instagram