Erre gondoltak…!? CD kiadást kapott a Cik-Cakk Company 1997-ben megjelent egyetlen albuma

Erre gondoltak…!? CD kiadást kapott a Cik-Cakk Company 1997-ben megjelent egyetlen albuma

Negyedszázaddal ezelőtt, azaz 1997-ben jelent meg a Cik-Cakk Company egyetlen nagylemeze (akkor szerzői kiadásban, és kizárólag kazetta formátumban), ami 2022-ben végre CD-n – egy bónusz számmal megtoldva – is megérkezett. Az …erre gondoltunk! című anyag a Varga János (gitár, ének – Varga János Projekt, ex-East), Gidófalvy Attila (basszusgitár, ének – Karthago, Fáraó, KGB, ex-Lord, ex-Beatrice), és Donászy Tibor (dob – Mobilmánia, Zártosztály, ex-Edda, ex-P.Mobil, ex-Beatrice) felállású trió alkotása. 11+1 – vérpezsdítő szólókkal megtűzdelt – dallamos, laza blues rock dal a stílus hazai kedvelőinek.

 

 

Varga Janó lemezajánlója:
Kedves Rock n’ Roll hívő Barátaim! Tiszta szívből ajánlom Mindenkinek ezt a CD-t, akik még élnek, akik még még minden nap hajtják a szerelmet és a bimbózóknak is. Dögös nótákat a szabad száguldásról a napfényes utakon, Piroskákról, akik a nagy érzésre várnak, a hétköznapok jó és rossz helyzeteiről, vagy éppen viharos történelmünk időszakairól, humoros, ironikus megfogalmazásban. Az Eastból, a Karthagoból, és az Eddából gyúródtunk össze, hogy jó kövér gitár sound-dal, penge basszus sound-dal, és brutális, modern dob sound-dal megmutassuk Nektek, mire is gondoltunk azokon a tajtékos napokon. Utazásnál, bulizásnál legyen mindig kéznél egy ‘…erre gondoltunk!’ Cik-Cakk Company CD!”

 

 

Cik-Cakk Company – …erre gondoltunk! (H-Music Hungary 2022)
Tracklista:
01. Napszemüveg
02. Nem kell más
03. Sztriptíz
04. Házmester
05. Hé, Fiúk…
06. Sűrű vagy
07. Szemelvények
08. Farkasok és Piroskák
09. Szőke kábulat
10. Kopj le rólam
11. A legjobb nekem
12. Ez itt Budapest (bónusz)

A CD elérhető a jobb lemezboltokban, és a MediaMarkt üzleteiben, valamint a H-Music shopból is megrendelhető: https://shop.hmusic.hu/eloado/cik-cakk-company

Cik-Cakk Company – …erre gondoltunk! az online felületeken:
https://songwhip.com/cikcakkcompany/erre-gondoltunk

H-Music online:
H-Music Webshop
H-Music Facebook
H-Music YouTube
H-Music Instagram