Gojira – Friss lemezzel és két ütős vendégzenekarral érkeznek jövőre a franciák

Gojira – Friss lemezzel és két ütős vendégzenekarral érkeznek jövőre a franciák

Jó öt évet vártunk a Gojira új nagylemezére: a Duplantier testvérek modern metal bandája Fortitude címen adta ki hetedik albumát, ami a francia extrém metal zenekar eddigi legérettebb, kiforrott hangzású és komplex mondanivalóval rendelkező anyaga, ami zeneiségében és gondolatiságában sem nélkülözi a szélsőségeket. „Nem tudok másként tekinteni a fajunkra, mint egyfajta élősködőre, ugyanakkor gyönyörű dolgokat is képesek alkotni az emberek.” – így foglalta össze Joe Duplantier az új lemez felütéseként is értelmezhető gondolatait, amit ezúttal is sötét, komor, lesújtó hangszereléssel, és az aréna-rockzenére jellemző monumentális és érzelmek dallamok kombinálásával fejez ki a 11 dalban. Többhöz is készült videóklip, melyek közül a Chant a legújabb:

 

 

A franciák a nagy sikerű korábbi koncertek után most sem hagyják ki Magyarországot a turnéállomások közül: 2022. január 29-én játszanak a Barba Negrában, méghozzá az Új-Zélandról érkező thrash metal csapat, az Alien Weaponry és egy angol metalcore együttes, az Employed To Serve kíséretében; mindkét zenekar új lemezzel jelentkezik az idei évben, így friss és ütős műsorra számíthatunk tőlük. Ízelítőként álljon itt a Tangaora című klip az Alien Weaponry-től:

 

…és az Exist az Employed To Serve-től:

 

 

A limitált számú, kedvezményes árú early bird jegyek értékesítése július 5-én, 11 órakor indul.

a Concerto Music bemutatja:
2022. január 29., szombat 19 óra
Budapest, Barba Negra
Gojira, Alien Weaponry, Employed To Serve koncertek
Belépő: early bird jegyek 9900 Ft, normál elővételben 10.900 Ft, a január 1-től és a koncert napján: 11.900 Ft. VIP/Galéria jegyek: 12.900 Ft
Jegyek kaphatók a https://jegy.rock1.hu oldalon.

 

Kapcsolódó weboldalak:
https://concerto.hu/
https://www.gojira-music.com/
https://alienweaponry.com/
http://www.employedtoserve.com/

https://www.facebook.com/concertoconcerts/
https://www.facebook.com/events/323409659496761/