I’m Dorothy: teljes a felállás, új klipes dalban mutatkoznak be Dodo zenésztársai!

I’m Dorothy: teljes a felállás, új klipes dalban mutatkoznak be Dodo zenésztársai!

Az “Ez csak Rock and Roll” Beatrice feldolgozással jelentette be, majd a két hete megjelent “Sorsszerű” című új dallal mutatta meg Dodo, hogy miképp is fest a zenekar jövője, és az élet a Dorothy után. I’m Dorothy néven egyelőre vendégekkel készültek dalok, a legutóbbi videó végén azonban nyilvánvaló vált, hogy hamarosan teljes lesz a felállás. A friss klipes dalban most bemutatkoztak az új arcok is, a “Kitörölhetetlen” videója ismét Hajnal Ádámmal és Epos Tomival (ST3VIDEO) készült.

 

 

I’M DOROTHY – Kitörölhetetlen

 

Dodo a dalról:
“A Kitörölhetetlen egy pörgős, de hangszerelésében elég komplex dal arról, hogy az elmúlt közel 10 év milyen emlékeket, tapasztalatokat hagyott bennem. Ez az első I’m Dorothy klip amit már zenekarként Bartha István és Rinkács Péter gitárosokkal valamint Győri Ádám dobossal együtt készítettünk. A forgatás izgalmas helyszínen, nagyon jó hangulatban telt és úgy érezzük, hogy a videóval sikerült elcsípni a dal lendületét. Hamarosan jövünk a nyári koncert dátumokkal és alig várjuk, hogy a jól bevált dalok mellett bemutassuk az új szerzeményeket is!”

 

 

Koncertdátumokért tehát érdemes figyelni a zenekar Facebook oldalát, az viszont már biztos, hogy július 22-én a Barba Negra színpadán meghallgathatjuk őket a SingSing társaságában!

I’m Dorothy // SingSing // Barba Negra:
facebook.com/events/1048306582642077

I’m Dorothy:
Gere Dorottya – ének, basszusgitár
Bartha István – gitár
Rinkács Péter – gitár
Győri Ádám – dob

 

I’M DOROTHY – Sorsszerű

 

I’M DOROTHY – Ez csak Rock and Roll (Beatrice feldolgozás)

 

I’m Dorothy online:
facebook.com/imdorothymusic
youtube.com/c/dorothymusic2011/

H-Music online:
H-Music Facebook
H-Music YouTube
H-Music Instagram