Két év szünet után közel teltházzal indult a jubileumi FEZEN Fesztivál!

Két év szünet után közel teltházzal indult a jubileumi FEZEN Fesztivál!

Óriási tömeggel indult újra a FEZEN szerdán a két éves kényszerpihenő után. Meshuggah, Wellhello és a 30Y is szerepelt a közel 30 fellépő között, akik a nyitónapon teremtettek igazi fesztiválhangulatot. A lendület nem áll meg, csütörtökön érkezik a kultikus Mercyful Fate, de itt lesznek olyan hazai kedvencek is, mint Majka, a Bagossy Brothers Company, Azahriah vagy a Follow The Flow.

 

 

Rengetegen vették az irányt szerdán a FEZEN Fesztivál felé. A 25 éves jubileumi rendezvény nyitónapján fellépett többek között az extrém metal megkerülhetelen zenekara, a svéd Meshuggah, a Fehérváron kicsit hazai pályán is játszó Wellhello, az őrületes energiával színpadra lépő kaliforniai Iron Maiden tribute zenekar, The Iron Maidens. Itt voltak a hazai kedvencek Dzsúdlótól a 30y-on át az LGT legendás gitárosáig Karácsony János Jamesig. Közel 30 fellépővel és hajnalig több helyszínen futó partyval indult tehát a jubileumi fesztivál. Egy kényszerű csere is jutott a nyitónapra, a Halott Pénznek Járai Márk betegsége miatt kellett lemondania koncertjét, helyettük Horváth Tamás és zenekara ugrott be az utolsó pillanatban. 

Ma este többek között olyan kedvencek szórakoztatják a közönséget, mint Majka, a Bagossy Brothers Company, a Follow The Flow vagy a kultikus dán Mercyful Fate és a San Fransiscoból érkező Death Angel.

A fesztivál még három napon át, egészen szombatig tart. A zárónapon érkezik többek között a Scooter és a fesztivál eddigi történetének egyik legnagyobb metalprodukciója, a Nightwish is. Pénteken pedig a kilencvenes, kétezres évek meghatározó sztárjaié a főszerep, itt lesz mások mellett az Eiffel 65, Mr. President, a La Bouche a Total Dance Festival keretében.