Megérkezett az első részlet a HitRock történetét feldolgozó zenés riportfilmből – Szombaton ismét dedikálnak a vén csavargók

Megérkezett az első részlet a HitRock történetét feldolgozó zenés riportfilmből – Szombaton ismét dedikálnak a vén csavargók

A napokban jelent meg a HitRock együttes új koncertalbuma, a „Csili Live!” CD a H-Music Hungary gondozásában, melynek első kiadásához 16 oldalas ismertető, DVD-melléklet, illetve QR kóddal lehívható filmzenealbum is jár.

 

HitRock: Nem az én világomban élsz (Csili Művelődés Központ 2021):

 

A stílszerűen csak „A vén csavargók”-ra keresztelt zenés riportfilm gazdag koncertvideó kínálatából a fiúk elsőként „A vén csavargó halála” című klasszikus rockhimnusz 2021-es felvételét hozták nyilvánosságra. Mely örökzöld dal születésének és befutásának történetét is megismerhetjük a riport-részletekből, maguktól az alkotóktól, a HitRock tagjaitól.

 

HitRock – A vén csavargó halála (részlet A vén csavargók” című zenés riportfilmből):

 

 

Mr. Basary énekes, Pozsonyi Tibor Finki dobos, Füchsel Tibor Füxi billentyűs, Vajda Tibor basszusgitáros és Mátyási Roland gitáros alkotta HitRock formáció legközelebb 2022. szeptember 23-án, péntek este 20 órakor ad koncertet, a budapesti Legenda Sörfőzde Centerben (1163 Budapest, Kövirózsa utca 8/c). A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb dedikálást is szerveznek az eseményre „A vén csavargók” riportfilm alkotói, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

HitRock “Csili Live!” második lemezbemutató koncert + “A vén csavargók” dedikálás:
www.facebook.com/events/1565996773856733

zenekarfotó: Teleki Josefina Timea Blanka

H-Music online:
H-Music Webshop
H-Music Facebook
H-Music YouTube
H-Music Instagram