Megható szavakkal búcsúzik az édesapjától Kóbor Léna

Megható szavakkal búcsúzik az édesapjától Kóbor Léna

Kóbor János kisebbik gyermeke, a 14 éves Kóbor Léna megható szavakkal búcsúzik édesapjától közösségi oldalán.

“Papa❤️

…Már az angyalok vigyáznak szeretett Édesapukámra fent a menyben. Minden olyan gyorsan történt… Még nem tudtam felfogni, hogy soha többe nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem… Hirtelen, egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút.
Látom a tv-ben, az újságcikkekben, a sok megemlékezést Rólad, de egyszerűen nem tudom elhinni a történéseket… Még az az emlék lebeg előttem, ahogy Balatonon vitorláztunk, és gondtalanul, boldogan éltünk. Veled a csöndet is élveztem.
Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig “itt leszel és fogod a kezemet”, és sosem engeded el! Szívem sosem fog elfelejteni!
Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is!
Amikor felnézek a csillagokra, Te fentről “az égben lebegők csarnokából”, vagy “Gammapolisból” nézel le, és vigyázol ránk! Sosem fogom elfelejteni, az illatodat, a szemedet, a mosolyodat, ahogy a színpadon énekeltél, és azt ahogy Édesanyukámra és Rám néztél!
Biztos vagyok benne, hogy éppen egy fellegi világkörüli turnén vagy Freddie Mercury-val, egy “Éjféli koncerten”, vagy a legnagyobb hullámokat szeled valahol a “Hajnali óceánon”, és újra találkoztál a “Gyöngyhajú lánnyal“. “Fekete pillangók” röpdösnek körülötted es “Régi csibészekkel” nevetgéltek.
A végtelen nyugalmak fellegében, a gondnélküli felhők között tudom, hogy jobb már Neked! Minden elvesztett barátoddal, családtagoddal újra együtt lehetsz! Rengeteg mindent elértél életed során, és örökké egy legenda maradsz itt a földi világon! Egy olyan csoda voltál/vagy/ és leszel, akire emberek milliónyi néz fel és imád! De a legnagyobb rajongód mégis én vagyok! Nálad fantasztikusabb Apukát el sem képzelhettem volna! Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk! Már most nagyon hiányzol! De tudom, hogy majd egyszer úgyis fogunk még találkozni! Addig is ha le tudsz jönni hozzánk néha, tedd meg kérlek! Adj néhány jelet, hogy jól vagy.
A szeretet mindennél erősebb!
Nagyon szeretlek: Léna
“Eö pici angyalkád”, ahogy te neveztél engem, az első gőgicsélésemtől kezdve”
Kóbor János (1943-2021)”

Őszinte részvétünk a Családnak! 

Kezdő fotó: https://www.facebook.com/photo?fbid=442524737455339&set=a.103982214642928Kapcsolódó tartalmak:

“Isten veled Mecky!” – Így búcsúztak zenészbarátai Kóbor Jánostól: Scorpions, Koncz Zsuzsa, Presser Gábor..

Omega 55 koncert – 2017.12.28. Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

Elhunyt Kóbor János az Omega együttes alapítója, énekese

Régi csibészek – Omega koncertfotók a 80-as évekből – Tata, Szabadtéri Színpad

Omega koncert Budapest – koncertfotók – 2019.11.08. Papp László Budapest Sportaréna

Omega – Szombat este közösen imádkozzunk Meckyért!

Kedd óta kórházban ápolják Kóbor Jánost az Omega énekesét