„Sokat próbálunk, nagyon sűrű lesz hirtelen” – a Fran Palermo is fellép az EXIT fesztiválon

„Sokat próbálunk, nagyon sűrű lesz hirtelen” – a Fran Palermo is fellép az EXIT fesztiválon

Alig egy hét és rajtol a régió első nemzetközi nagyfesztiválja, az EXIT. A szerb fesztiválon július 8. és 11. között olyan világsztárok mellett, mint David Guetta, DJ Snake, Tyga, Paul Kalkbrenner, Robin Schulz vagy a Sabaton idén két magyar előadó is fellép: Lotfi Begi és a Fran Palermo. 

 

Fran Palermo a hazai nagyfesztiválok elmaradhatatlan zenekara, a csapat mindenhol hatalmas bulit csap és nemcsak a magyar rajongók őrülnek meg értük, számos sikeres külföldi koncertjük és fesztivál szereplésük volt már. A zenekar legutóbbi Crocodile Juice Bar című harmadik albumáért Fonogram-díjat is kapott.

És bár a lemeznek köszönhetően a tavalyi évből is kihozták a maximumot, a koncertek azért meglehetősen hiányoztak mind a zenészek, mind a zenerajongók számára. Épen ezért külön öröm, hogy a zenekar idén nemcsak a magyar fesztiválok színpadján, de egy olyan neves nemzetközi fesztiválon is játszhat, mint amilyen az EXIT: „Azt hittem idén még nem igazán lesz koncertünk külföldön, de szerencsére úgy alakult, hogy több is. Nagyon örülünk neki, hiszen hiányzott már a koncertezés és az utazás. Az EXITen még nem játszottunk, úgyhogy izgatottan várjuk! Korábban Belgrádban egy kisebb fesztiválon már felléptünk, valószínű ott tetszettünk meg az EXIT szervezőinek is”-  meséli Henri Gonzo, a Fran Palermo frontembere.

A hirtelen elrajtolt koncertszezonra természetesen készülni is kell: „Próbáltunk sokat erre a szezonra, mert nagyon sűrű lesz hirtelen. Ahhoz, hogy fizikailag és mentálisan is toppon érezzem magam, én személy szerint futok és pihenek a koncertek előtti napokon” – árulta el Henri, ő miként edz a közelgő fesztiválokra.