“Szenvedély, mintha az ördög bújt volna belénk” – Új Woodstock Barbie dal és klip

“Szenvedély, mintha az ördög bújt volna belénk” – Új Woodstock Barbie dal és klip

Új dalokat ír a Woodstock Barbie, amiből egyet már rögzítettek is egy live session keretében. Szenvedélyes vonzalom, mintha az ördög bújt volna belénk: itt a Blues & Juice

 

Elementáris erővel hasít az alig két éves Woodstock Barbie. Nem sokkal a pandémia előtt indították a zenekart, a nehézségek ellenére viszont iszonyúan pörögnek; tavaly játszottak a nyár egyetlen fesztiválján, a Fekete Zajon, majd bezsebelték a Fülesbagoly legjobb énekesnő és legjobb hangszeres zenész díját. Az évet második EP-jükkel, a Soul Smoke-kal indították és bekerültek a 9 ország összefogásában futó HEMI Music Award programba is. Nyáron játszottak a Campuson  és a Szevastock fesztiválon is, eljutottak a szerb Mount of Artanra fesztiválra is a varázshegy tetején, a szeptembert pedig Csehországban indították, meghívást kaptak a nagy lengyel Blues Alive fesztiválra, amit összekötöttek egy egyhetes turnéval, aminek minden állomásán szétszedték őket a cseh és lengyel blues rajongók, november végén pedig eljutottak első showcase-ükre is, a szkopjei PIN Music Conference-re, ahol megnézte őket az EXIT fesztivál bookere is. “Ez a dal a szexuális vonzalomról szól. Egy olyan hevesen szenvedélyes vágyról, ami úgy feszít, mintha csak az ördög bújt volna belénk.” – mesélte a dalról Szandra, a zenekar énekese. 

Az új dalt még a turné előtt rögzítették a törökbálinti SuperSize-ban, egyben feljátszva, a videót pedig Szombath Máté és a Cineast csapata készítette, akikkel a dögös Never Ending Blues klipjén is dolgoztak. A Blues & Juice a készülő új kislemezük előfutára, ami várhatóan jövő tavasszal fog megjelenni, úgyhogy most december 18-án a Szimplában búcsúznak egy időre, hogy elvonuljanak a próbaterembe. Gyertek el, hallgassátok meg élőben is!

 

Videó: Koncert esemény: https://www.facebook.com/events/424820482573245

fb: https://www.facebook.com/woodstockbarbieband/ 

isnta: https://instagram.com/woodstockbarbieband/ 

YT: https://www.youtube.com/channel/UC45wWcCzHuZgmXk4VFmbjyg 

w: http://www.nowbooks.hu/woodstock-barbie/