Tina Turner egy dokumentumfilmmel köszönt el mindenkitől – Filmelőzetes

Tina Turner egy dokumentumfilmmel köszönt el mindenkitől – Filmelőzetes

Egy gyönyörű és meghitt dokumentumfilm készült a legendás Tina Turnerről, amit az HBO-n nézhetünk meg március 27-én, szombaton 20 órakor. A Rock’n’Roll Királynője előadóművészi életének végét egy dokumentumfilmmel ünnepli meg.

A 81 éves rocknagyi felkészült arra, hogy hamarosan el kell majd búcsúznia a világtól. A film bizonyára sokkolni fogja a rajongókat. A riportfilmben, a Grammy-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai énekesnő őszintén mesél Ike Turnerrel kötött házasságáról, rákos betegségéről, a tüdőtranszplantációjáról és hihetetlen gyógyulásáról, spirituális meggyőződéséről. A vallomásból, az élete nagy tragédiája, a fia öngyilkossága sem marad ki. A legendás énekesnő hetvenes évek elején Ike Turner oldalán kezdte meg a zenei pályafutását, aki később feleségül is vette. Eleinte a szuper páros hatalmas sikereket ért el, de az öröm nem tartott sokáig, mert a házasságuk egyre jobban megromlott, az énekesnő sorozatos bántalmazáson esett át, és súlyosan sérült lelkileg és fizikailag is.

„Fáj, hogy emlékeznem kell ezekre az időkre, de egy bizonyos szakaszban a megbocsátás veszi át az irányt” – mesélte a filmben az énekesnő.

Akik olvasták az önéletrajzi könyvét és a róla szóló bulvárhíreket, jól tudják, a csillogó karrier ellenére, nem jutott számára könnyű magánélet.

 

Kezdőfotó: MTI/EPA/David Hecker