Törölte az európai turné hátralévő koncertjeit a Whitesnake!

Törölte az európai turné hátralévő koncertjeit a Whitesnake!

David Coverdale, Whitesnake Hivatalos Facebook oldalán közölte a szomorú hírt a rajongóival, hogy egészségügyi okok miatt nem tudják folytatni az európai turnéjukat, így a 2022. július 4-re a Barba Negrába meghirdetett Whitesnake koncert is lemondásra került.

Problémákkal indult a Whitesnake európai búcsúturné sorozata. Először Reb Beach gitáros kényszerült kihagyni néhány koncertet. Ezek után lemondásra került a június 25-ei spanyolországi Rock Imperium fesztiválon tervezett buli, majd Tommy Aldridge-nek akadtak gondjai. Ezután David Coverdale énekes esett ágynak egy légúti fertőzés miatt, így több bulit is töröltek. Úgy nézett ki, hogy a július 4-i, Barba Negra koncert már meg lesz tartva, de sajnos a zenekar hivatalosan is lemondta a további európai koncerteket.

“Hivatalos közlemény a Whitesnake-től!

Mély szomorúsággal jelentjük be, hogy a folyamatos egészségügyi kihívások, az orvosi utasítások, a Whitesnake nem tudja folytatni európai búcsúturnéját, hiszen a csapat és a crew egészégét kell előtérbe helyezünk! Bocsánatot kérünk minden Whitesnake rajongótól, akik már alig várták a turné hátralévő tervezett fellépéseit, valamint a turné személyzetétől, promotereitől és más szervezőktől, akik nagyon keményen dolgoztak, hogy ezek a koncertek megvalósulhassanak…
Nagyok vagytok és szeretünk Titeket!”

David Coverdale

Breaking News!!! Official Announcement From Whitesnake!!!

It is with the deepest sadness that I must announce that due to continuing health challenges, doctor’s orders, and our concern for everyone’s health and safety, Whitesnake is unable to continue its European Farewell Tour.
I extend my sincere apologies to All of Whitesnake’s Amazing Fans who have been looking forward to the remaining scheduled shows of this tour, All of our Amazing, Fabulous Snakes & tour personnel who have been working so hard to put on these shows, and All of the promoters and other professionals who have helped set up the tour…
I Appreciate & Love You All!!!”

David Coverdale
@JoelHoekstra13 @RebBeach @MicheleLuppiMusic @DinoJelusick @Tanya.O.Callaghan.3 #TommyAldridge