X Ambassadors, februárban új EP, tavasz elején koncert a Barba Negrában

X Ambassadors, februárban új EP, tavasz elején koncert a Barba Negrában

2020. március 8-án először lép fel Magyarországon az X Ambassadors, és a 2019 nyarán érkezett Orion nagylemez dalai mellé egy egészen friss anyagot is kapnak majd a rajongók az amerikai modern rock csapattól.

 

Bár a tavaly júniusban érkezett második nagylemez sem mondható épp túlkorosnak, az X Ambassadors egy cseppet sem vett vissza a dalszerzési lendületből. Már a nyár végén befutott az Illeniummal közös “In Your Arms”, majd  2020 februárjában három teljesen új saját számot is kapnak a rajongók a lejátszási listájukra, egy EP formájában.

 

 

A zeneszerzés és az aktív koncertezés mellett – amelybe nem mellékesen egy szilveszteri Time Square fellépés is belekerült – a zenekar a Microsofttal közösen kifejlesztette a BOOM alkalmazást, amely segítségével a látássérültek is átélhetik egy videó klip élményét lényegében videó klip nélkül. Az alkalmazásról és megalkotásáról bővebben a Microsoft oldalán olvashatunk. https://www.microsoft.com/inculture/musicxtech/x-ambassadors-boom/       

 

A 2009-ben alakult, híresen közönségközpontú csapat tehát nem ül az első évtizede babérjain, és miközben már olyan slágereket tudhatnak magukénak, mint a 2013-as megjelent “Jungle”-re vagy a 2015-ös, a VHS albumon érkező “Renegades” és “Unsteady” vagy az Orion lemezről már most bőven a közönségkedvenc kategóriába eső “Boom” vagy a “Hey Child”, folyamatosan előre tekintenek és újdonságok sorával kényeztetik a rajongókat.

 

 

Kapcsolódó tartalmak: http://koncertmagazin.hu/x-ambassadors-februarban-uj-ep-tavasz-elejen-koncert-a-barba-negraban/