Geszti Péter + Péterfy Bori ÚJ dal és klip

Geszti Péter + Péterfy Bori ÚJ dal és klip

A születésnapi Geszti Sixty Aréna show-ra készülő

Geszti Péter új partnerrel,

és nem mindennapi klipben tűnik fel.

 

GESZTI PÉTER x PÉTERFY BORI: Beléd szerettem. Ez van.

 

Tessék? Péterfy Bori és Geszti Péter egy párban? Az őrült szerelemnek semmi sem állja útját! Legalábbis abban a vadonatúj, őrült duettben és videó klipben, amelyben a mainstream rapper és az underground díva egymásra találnak. Igaz, ehhez előbb el kell tenniük láb alól a vetélytársaikat.

 

Videóklip:

 

 

 

„Ugye, ha elhagysz, veled mehetek?”

 

Van az úgy, hogy a szerelem tússzá tesz bennünket. Boldog foglya leszünk egy embernek, mert miközben érezzük a kiszolgáltatottságot, mégis szimpátiát, sőt, szerelmet érzünk rabtartónk iránt. Ennek a Stockholm szindróma jellegű érzelmi helyzetnek a fonákságáról és abszurditásáról szól ez a friss és vidám popdal.

 

„Kabint cserélni minek is a Titanicon?”

 

A nyár slágerének ígérkezik ez a különleges duett. Nemcsak sodró ritmusával és egyedi szövegével hódítja meg az embert, hanem bizony azonnali dallamtapadást is okoz. Könnyű beleszeretni a két jellegzetes előadó játékos összekapcsolódásába, az eltérő műfajok természetes találkozásába és a könnyed, ravasz hangszerelésbe. A dal szerzői Bartalos Jenő, Geszti Péter és Kosztyu János. A nem mindennapi dalhoz nem mindennapi film is készült LeHo Legacy rendezésében. Az abszurd krimi-vígjáték nem takarékoskodik fekete humorral és meglepő fordulatokkal, sőt, külön történetet kerekít a dal köré.

Geszti Péter:Nagyon örülök, hogy Borival közös dal született, mert mindig is bírtam az ő női karakterét, ami egyszerre vampos, szexi, pimasz és mégis érzékeny. Még sosem dolgoztunk együtt, talán épp azért, mert annyira más utakon jártunk a zenében és a színházban. Tetszik, hogy maga a dal mai és korábbi időket idéz egyszerre. Szeretem, hogy több rétege van a jelentésének, hogy jól elmondja, milyen nehéz néha a függés egy másik embertől, és mégis milyen boldog tud lenni az egymáshoz kötöttség.”

Péterfy Bori:Tetszett, hogy behozott egy színészi irányt ez a dal. Nekem muszáj látni magam előtt egy attitűdöt, egy karaktert, akibe bele tudok kapaszkodni. Nekem is lehet egy kis Stockholm szindrómám, – mint ahogy ez a dalban is elhangzik – mert nehezen engedek el egyes dolgokat az életemben. Éppen pár nappal azelőtt gondoltam erre a szóra, mielőtt Péter felhívott ezzel a dallal, és ezt egy jelnek tekintem. A mi kettőnk párosa jó fura ahhoz, hogy érdekes is legyen, és csak az számít.

 

 

A GRUND kiadásában megjelenő dal május 30-tól elérhető az összes audio platformon. Killer love! Summertime! Smash hit!

 

 

GESZTI SIXTY ARÉNA SHOW

Geszti Péter az ország egyik legnagyobb poplegendája, aki 60. születésnapja alkalmából egy hatalmas Aréna show-ra készül, ahol a teljes zenei és előadói pályájának meghatározó korszakait eleveníti fel.

  1. január 25-én a Budapest Arénában a Rapülők pergő nyelvű rappere, a Jazz+Az zenei életérzés egyik feltalálója, a Gringo Sztár kozmopuritán műfajhuligánja, A Dzsungel könyve, A Pál utcai fiúk és az Ezeregy Éjszaka musicalek dalszövegírója mozgalmas és színes pályájának legfontosabb zenésztársaival lép fel.

 

Jegyek: https://geszti-sixty.broadway.hu/2025-01-25-20-00

GESZTI SOCIAL

Instagram https://www.instagram.com/geszti.official/

Facebook https://www.facebook.com/gesztipeter

YouTube https://bit.ly/3Tzg0Lr

Spotify https://spoti.fi/4ciGBnd

Apple Music https://apple.co/3IDq7Zo