Megnyitja kapuit a Budapest Park!

Megnyitja kapuit a Budapest Park!

A Budapest Park Facebbok oldalán tájékoztatta látogatóit arról, hogy 2021. március 28 -án, örömmel megnyílnak kapuik! Arról is tájékoztatták a koncertre látogatókat, hogy kormányrendelet alapján csak védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni a Budapest Park területére.

“NYIT A PARK! 
Elérkezett a várva várt pillanat, amikor vééééégre ezt mondhatjuk: várunk Titeket sok szeretettel a Budapest Parkban! Szavaink sincsenek arra, mennyi ideje várunk erre a pillanatra, hogy újra találkozhassunk Veletek! 
Május 28-án több tánctéren veszi kezdetét az igazi, hajnalba nyúló bulika, május 29-én pedig együtt szurkolhatunk a Bajnokok Ligája döntőjén, amit szintén a stílusok kavalkádjában többféle tematikájú party követ majd.
De az igazi jó hír csak most jön – másfél év után először végre élőzene csendül fel a Nagyszínpadunkon: június 4-től a legnagyobb Park közönségkedvencekkel várunk Titeket! Az első hónap programja:
06.04. – Vad Fruttik
06.05 – Margaret Island
06.06. – Honeybeast
06.09. – Pál Utcai Fiúk
06.10. – Aurevoir. + Parno Graszt
06.11. – Horváth Tamás
06.12. – Galaxisok + Ricsárdgír
06.17. – Punnany Massif
06.18. – Halott Pénz
06.19. – Irie Maffia
06.24. – hiperkarma
06.25. – Tankcsapda
06.26. – Kowalsky Meg A Vega
A kormányrendelet alapján az eseményre való belépést kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink számára tudjuk biztosítani. A belépéssel kapcsolatos pontos technikai információkat az esemény előtt e-mailben elküldjük, illetve közzétesszük a Facebook-eseményben is. Kérdés esetén a park@budapestpark.hu címen állunk rendelkezésetekre. #mindenjólesz#csakakerrevártunk “