Horváth Boldiék boldogságban úsznak, itt az új Kelemen Kabátban klip!

Horváth Boldiék boldogságban úsznak, itt az új Kelemen Kabátban klip!

Ha kicsit is magad alatt vagy, nyomaszt minden, ami az elmúlt évben történt, ez a dal biztosan jókedvre derít és reménnyel tölt majd el. Abban biztos lehetsz, hogy a Kelemen Kabátban legújabb slágere, a Jó reggelt, boldogság! újra jókedvvel tölt majd el és hirtelen bizakodóan nézel a jövőbe.

 

 A Jó reggelt, boldogság! – ban Horváth Boldi szép jövőről és diófákról énekel, amelyek rengeteg szép emléket idéznek benne. Sírást, örömet, gyerekkort, kamaszkort és mindent, ami egykor idilli, felhőtlen és gondtalan volt. A dalt hallgatva újra átjár minket ez az életérzés, amiről nem szabad lemondanunk még akkor sem, ha az elmúlt időszak elég borús volt. A dalból készült klipet a zenekar egyébként a Balaton mellett, a Káli-medencében forgatta, ugyancsak vidám hangulatban, ami sugárzik is róluk:

 

 

A fiúk egyébként elég optimistán vészelték át a járvány korlátozásaival járó időszakot, amit jól bizonyít, hogy a dal már korábban megszületett:

– Régóta meg voltak írva a dal alapjai és tudtuk, hogy a covid vége felé (legyen igazam) és nyár környékén szeretnénk időzíteni a megjelenést – mondta Horváth Boldi.  – Sokkal felszabadultabbak vagyunk, mint egy éve ilyenkor és ezt ezzel a dallal szerettük volna kiénekelni magunkból.

A dalban egyébként egy ütős rapbetétet hallhatunk Fura Csé-től, azaz Molnár Csabától, akit a Follow the Flow frontembereként rengetegen ismernek rapperként, szövegíróként, dalszerzőként.

– Csabival pár éve barátkoztam össze egy zenész bulizás alkalmával és kiderült, hogy szeretjük egymás cuccait. Az egyik legügyesebb szövegíró a korosztályában és nagyon jó, saját karakterrel bíró rapper,  rengeteget ad a dalhoz, örülök, hogy vele sikerült vele összehozni ezt a közös munkát – folytatta Boldi.

A Kelemen Kabátban tagjai a Covid-időszak alatt sem vesztettek optimizmusukból, és amellett, hogy mindegyikőjük igyekezett helytállni és a zenén kívül más kereseti lehetőséget keresni, a családjukkal, szeretteikkel és alkotással töltötték a kényszerpihenő időszakát, aminek az eredményét remélik, hogy hamarosan megoszthatják a rajongóikkal.

– Beoltva várjuk az esetleges koncertlehetőségeket, bízunk benne, hogy nyáron színpadra tudunk állni.  Lassan összeáll a 2021 koncertműsor, rengeteget próbálunk és reménykedve várjuk a Kormány enyhítő intézkedéseit – árulta el Boldi.