Dita Von Teese, Marilyn Manson exneje az Instagramján reagált a bántalmazási vádakra

Dita Von Teese, Marilyn Manson exneje az Instagramján reagált a bántalmazási vádakra

Napok óta hangos a sajtó Marilyn Mansont ért vádakról. Manson hét évig volt együtt, ebből alig több mint egy évet élt házasságban Dita Von Teese varietétáncossal, modellel és divattervezővel.  Most Dita Von Teese is megszólalt az egyre nagyobb botrányra reagálva.

Dita Von Teese, Marilyn Manson ex neje, Instagram-oldalán jelentetett meg egy közleményt, amelyben az áll, hogy épp most dolgozza fel Mansonról a hétfőn megjelent híreket.

 

“Értékelem mindazok kedvességét, akik a hogylétem felől aggódtak. Tudniuk kell, hogy a nyilvánosságra hozott részletek nem egyeznek az én személyes tapasztalataimmal az alatt a hét év alatt, amit párként együtt töltöttünk. Ha így lett volna, nem megyek hozzá 2005 decemberében. 12 hónappal később hűtlenség és droghasználat miatt mentem el.” – írta Dita Von Teese.

 

Azt is hozzátette, hogy semmilyen erőszaknak nincs helye egy kapcsolatban, és arra biztatja azokat, akik erőszakot éltek át, hogy tegyenek lépéseket a gyógyulás felé. Sok erőt is kíván nekik ahhoz, hogy megvalósítsák önmagukat. „Ez az egyetlen közleményem ebben a témában. Köszönöm, hogy tiszteletben tartják a kérésemet” – tette hozzá Manson exneje.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

💄Dita Von Teese (@ditavonteese) által megosztott bejegyzés

Fotó: Presley Ann / Getty Images Hungary

Kapcsolódó tartalmak:

Trent Reznor is elítéli Marilyn Mansont

Marilyn Manson Instagramján reagált a bántalmazásról szóló vádakra