Idén is fürdőznek a Magyar Nemzeti Cirkusz elefántjai a Balatonon

Idén is fürdőznek a Magyar Nemzeti Cirkusz elefántjai a Balatonon

Liptai Claudia is a porondon a Cirkuszok Éjszakáján!

 

Kibővített műsorral és extra programokkal vár mindenkit a Magyar Nemzeti Cirkusz Balatonlellére július 10 és 11-én. A látványosság után beléphetünk a porondra, ahol segítséggel lovas artistamutatványokat is kipróbálhatunk. Az ünnepi műsor házigazdája Liptai Claudia lesz, aki először mutatkozik meg cirkuszi szerepkörben.

 

 

A balatoni elefántfürdetéssel veszi kezdetét a Cirkuszok Éjszakája. Idén csak erre a két napra érkeznek az afrikai elefántok egyenesen a Szadai Safari Park-ból, ahol jelenleg is tartózkodnak a Magyar Nemzeti Cirkusz egzotikus állatai, miközben Balatonlellén az Osztrák Nemzeti Cirkusszal karöltve már július 1-étől dübörög a cirkuszi szezon.

Július 10-én, pénteken 11.00-kor a Magyar Nemzeti Cirkusz sátrától rendőri felvezetéssel indul az ünnepi felvonulás egészen a balatonlellei Napfény Strandig. A felvonuláson az afrikai elefántok mellett részt vesznek a társulat artistái és nyolctagú zenekara is. A Balaton parton a tűzoltóság segítségével az elefántok egy hatalmas fürdőt vesznek, majd elfogyasszák jól megérdemelt gyümölcstáljukat. Ezt követően egy kis ízelítőt adnak a cirkuszi eladásból, majd a hetes főúton visszaindul a Karaván.

19.00-től nyílt poron látogatással folytatódik az esemény a Magyar Nemzeti Cirkuszban, ahol magunk is kipróbálhatjuk a cirkuszi eszközöket, illetve Ifj. Richter József segítségével lóhátra is állhatunk, mint az igazi artisták. Este 8 órától kezdődik a ’Fesztivál Sztárjai’ extra kibővített ünnepi műsora, melynek házigazdája mindkét napon (július 10. és 11.) Liptai Claudia lesz.

 

 

„Többször is láttam a Magyar Nemzeti Cirkusz műsorát, és izgalommal várom, hogy én is porondra lépjek, és részese legyen ennek a varázslatos világnak.” – fejti ki Claudia.

„Az est során olyan világszámokat hozunk el, melyek először láthatóak Magyarországon. Július 10-én és 11-én minden a cirkuszról fog szólni, igazi cirkuszfesztivál hangulat lesz nálunk, a műsor végén pedig lehetőség lesz fotózkodni az artista művészekkel és sztárokkal, valamint a látogatók betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé is.” – foglalja össze Ifj. Richter József cirkuszigazgató, aki azt is elmesélte, hogy vadonatúj lovas artista számokkal, világhírű nevettetőkkel (Steve & Jones) és további világszámokkal – ’Motorozás a halálgömbben’, a Monte-carlói Arany Bohóc-díjat nyert drótkötél egyensúlyozó, valamint az Arany Pierrot és Arany Bohóc-díjjal méltatott ’Ballett Lóháton’ produkciókkal várják a cirkusz szerelmeseit a Cirkuszok Világnapjára.

 

 

CIRKUSZOK ÉJSZAKÁJA- MAGYAR NEMZETI CIRKUSZ Balatonlelle, Cirkusz tér

  1. július 10-11. 19:00-24:00 óráig

Jegyek itt: www.magyarnemzeticirkusz.hu

Elefántfürdetés – Balatonlelle, Napfény Strand

július 10. 11 órától