The Weeknd koncert Budapesten – A világ jelenleg egyik legnépszerűbb előadója Budapestre érkezik!

The Weeknd koncert Budapesten – A világ jelenleg egyik legnépszerűbb előadója Budapestre érkezik!
The Weeknd bejelenti színpadi visszatérését AFTER HOURS elnevezésű világkörüli turnéjával!
Ez a várva várt, szenzációs koncert 2022. november 4-én a Budapest Arénában is látható lesz!
A 104 állomásból álló 2022-es turné január 14-én indul majd a vancouveri Rogers Arénában, és többek között Chicago, Los Angeles, Miami, Madrid, Párizs, Berlin és Budapest után november 16-án fejeződik be a londoni O2 Arénában.
A világkörüli turné bejelentése csak néhány nappal előzi meg a multi-platina eladásokat produkáló énekes Super Bowl fellépését, és tartalmaz egy maroknyi átütemezett dátumot is, amelyek így a kibővített 2022-es After Hours World Tour részévé válnak.
A 39 újabb koncert hozzáadásával – köztük a november 4-i budapesti fellépéssel, – egyidejűleg The Weeknd február 5-én, pénteken megjelenteti The Highlights című anyagát is, amelyre legismertebb műveit gyűjtötte egybe. Noha ez nem egy „Greatest Hits” album, mégis az újabb rajongók számára segítséget nyújthat korunk egyik legkeresettebb előadójának legjobb és legnépszerűbb dalaiban való eligazodásra. A lemez már előrendelhető.
A budapesti koncertre jegyek február 8-án, 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A fellépésre limitált számban VIP csomagok is elérhetők.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/344802926570502

 

 

 

 

Kapcsolódó tartalom:

The Weeknd koncert 2022. november 4. Budapest Papp László Aréna